Herkese merhaba iyi forumlar. Aracı 1 ay önce yıkadım ama 3 5 bin km yol yapmıştır ve balatalar değişmişti. Öncelikle jant lastik temizligiyle başladım. Jantlara ADBL jant temizleyici lastiklere K2 neorim ve üstüne ADBL Yeti köpük sıktım cartainer lastik fırçası ile fırçaladim. Ardindan ön taraflara K2 nuta sinek böcek temizleyici sıktım ve aracı 1500 ml su 50 ml Adbl Yeti hazırladığım karışımla ön yikamasini yaptım. O sirada paspaslari deturner apc ve ön yıkamaya hazırladığım karışımla fırçaladim. Araci duruladiktan sonra kova şampuanı olarak Auto brite purple velvet ile heryeri köpükledim ve jant lastiklere kovada kalanla devam ettim. Tekrar araci duruladim ve nasiol kurulama havlusu ile kuruladim. ADBL Sentetik waxi kaportaya ve jantlara uyguladım. Camlara dıştan Adbl hybrid glass icten flowey s3 ile sildim. İc kısmını hava süpürge yaptım ve Adbl interior qd ile tozunu aldım. En son lastiklere Meg all season ile parlattim. Kirlenecegini bilsem de Uzun yol öncesi temiz araba ve full depo en sevdiğim
resimler daha iyi olabilirdi ama telefonum eskidi ve araci dışarı çıkartmak için uğraşmak istemedim.okuduğunuz için teşekkür ederim
wonder woman new 52 türkçe
Son düzenleme: