Uzun Zamandır Yıkanmayan Arabam (Jayswax Ceramix Wax & Bilberry Wax)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sercan20, bey elinize saglık. Makinada hayırlı olsun. Güzel yıkamalarda kullanın.
İyi detaylar

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Maşallah uğraştırıcı ve sıcaktan dolayı acele edilmesi gereken bir yıkama olmasına rağmen bizler için fotoğraflamışsın emeğine sağlık. Jantlar çok iyi olmuş, kireç lekesi için 3D Eraser her daim çeyizinde olmalı diyorum. Su itici özellikle camların temizliği ve kireç lekeleri için çok yardımcı oluyor tüm camlara uygulamanı Bu tip sorunlarla uğraşmaman adına tavsiye ederim. En son fotoğraflarda app plaka olmaması gözümü tırmaladı. Ön farlara bi parlatma uygulaması gelmeli acilen ☺️

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Maşallah uğraştırıcı ve sıcaktan dolayı acele edilmesi gereken bir yıkama olmasına rağmen bizler için fotoğraflamışsın emeğine sağlık. Jantlar çok iyi olmuş, kireç lekesi için 3D Eraser her daim çeyizinde olmalı diyorum. Su itici özellikle camların temizliği ve kireç lekeleri için çok yardımcı oluyor tüm camlara uygulamanı Bu tip sorunlarla uğraşmaman adına tavsiye ederim. En son fotoğraflarda app plaka olmaması gözümü tırmaladı. Ön farlara bi parlatma uygulaması gelmeli acilen ☺️
Evet abi sıcak olunca ister istemez insanın fotoğraf çekesi gelmiyor, sağolasın. :) Evet 3D Eraser'i her türlü yanım da bulundurmam gerekiyor. App plaka ve farlara el atıcağım. :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Sercan20 kardeşim ellerine sağlık,
Keyifli ve güzel bir detay olmuş özellikle Angelwax dayanım ve performans konusunda takipteyim. :)

dediğin gibi ben de 3D Eraser almak durumundayım zira acayip kireç yaptı camlar can sıkıyor.

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20 kardeşim ellerine sağlık,
Keyifli ve güzel bir detay olmuş özellikle Angelwax dayanım ve performans konusunda takipteyim. :)

dediğin gibi ben de 3D Eraser almak durumundayım zira acayip kireç yaptı camlar can sıkıyor.
Çok sağol Atalay abi, her zaman koruma dostu şampuan kullanıp bende takip edeceğim. :)

Evet abi tek çare o gibi duruyor. :)