VecTRa Detailing Bölüm 1

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
@Dragstar" sağolasın abi bakalım bitince geçip karşısına izleyeceğim :D @"Detail Guy abi bunun çok bi önemi yoktu benim için. Yaza bitane edinicem makinadan :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Berat ellerine sağlık güzel ilerliyorsun, amacın sıfır çizik olmasın yeterli parlaklığı yakalayınca bırak,aracın gerek yaşı gerek boya durumundan dolayı sorun yaşayabilirsin..

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
aynen abi aslında ben daha çok ısıtma durumuna baktım ısıtabildiysem tamamdır dedim geçtim. Bakalım şimdi bi video çektim onu ekleyebilirsem ekleyim hologram hare durumunu görmüş oluruz daha iyi fikir verir.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Sol ön çamurluk 

Sol ön çamurluk

Yanılmıyorsam sol arka kapı 

Sol arka çamurluk 

Kaput 

Bagaj kapağı

Sağ arka çamurluk 

Sağ ön çamurluk 

Gördüğünüz yer mattı parlaklık kazandı ::)   beyazlama var gibi muhtemelen boya son deminde.

Sağ arka kapı üstü 

Bu bölgede yine mattı hatta bir fotoğrafını atayım bulup. 
En eski hali bu halinin üstüne cila attığımda uc kısımlar yani tavandan yana boydan boya hafiften parlamıştı ama halen daha matlık vardı ::)

Arabanın ben detailinge başlamadan önceki halinden bir kare diyebilirim ::)

Tavan 

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Birde abilerim pssta kalıntı sı oldu nokta nokta bitirdim sonra farkettim. Akşam çok göreemedim ıslak bezle sildim ayrıyeten ertesi gün ipa ile sildim genel olarak kalmadı. Ne yapmam gerek bunun olmaması için :(

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
beratt_hero' Alıntı:
Birde abilerim pssta kalıntı sı oldu nokta nokta bitirdim sonra farkettim. Akşam çok göreemedim ıslak bezle sildim ayrıyeten ertesi gün ipa ile sildim genel olarak kalmadı. Ne yapmam gerek bunun olmaması için :(
WD 40 dene

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
beratt_hero' Alıntı:

Pastayı çok kullanma orta ayar kullan yine oluyorsa m600 - m700 kullan çabuk siler.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
ozmn birde m600 falan edinelim. Teşekkür ederim abilerim tamamdır kullanımıda azaltayım.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
abiler bugün bel altını bitirdim biraz zor oldu. Sağ taraf yine iyi ama sol tarafta kaldırmadım aracı o yüzden zor oldu biraz :)  Detaylı fotoğraf atıcam ama çok yoruldum atarım bir kaç güne :) 2500 attım arka çamurluklara bagaj kapağının üst bölgesine ve kaputa. Genel olarak daha rahat kullanım var. Ymuşak pedden dolayı. Fakat kenar kısımlarda hare oluştu. Çizik var yani. Şöyle söyleyim bagajda iyice ısıttım ama daha iyi sonuç verdi. Birde şu var boya genel olarak yorgun denebilir. Delikler boyanın içindeki göçükler çiziklerin yüzeysel olmayışı yakından bakınca kötü gösteriyor. Fakat parlaklık müthiş.

kaput 2500 

bagaj kapağı 2500

Sol arka çamurluk 2500

Sağ arka çamurluk 2500 (pasta kalıntısı sıçrama vs olabilir noktalar veya boyadaki hatalardan 

sağ arka çamurluk parlaklık 2500

bagaj kapağı 

kaput olabilir bu ::D

Kaput 

durumlar böyle abiler :D

Bonus olarak 3d magic lastik parlatıcı 1 hafta sonrası ::D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Parlaklık için bu sonuçlar yeterli sıfır hata için ilerleyen polisajlara yer kalsın.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
aynen abi :) Parlaklık iyi hatasızlık yakın galiba :D hayırlısı diyelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık berat, güzel gidiyorsun.3800 den sonra daha güzel olacak.Gayet yeterli şu anda çok da kazımaya gerek yok.Zaten boya yaşlı çok üzerine gitme.ilerleyen zamanlarda temizlik polisajı yaparak daha da ilerlersin.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Selam abilerim :D

Ben geldim diyeceklerim var eheheh :) şimdi size senaryoyu anlatayım aracı 20 nisana yetiştirmek istiyordum 20 nisanda 2500 bitmiş waxı atılmış şekilde oldu. 3800 atmadım. Geçen hafta menzerna yün keçe temin ettim menzerna 3800 aticam eğerçizik almazsa 400 üstüne 3800 aticam. Şuanda ustam o şekilde ilerliyor 2 adımda bitiriyor ve gerçekten sonuç harika :) üstünede powerlock temin edicem onu kullanıcam. Autofinesseyi sürekli kullanmak istemiyorum dursun kenarda. Önümüzdeki zaman da devamı gelecek serinin :)

https://flic.kr/p/262QwQr https://flic.kr/p/27pwCRX https://flic.kr/p/262QQNF

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
3800 ve yün ped biraz sıkıntılı olabilir.

Ne 3800 görevini yapabilir ne yün ped.

Benim görüşüm tabii ki bu dene istersen.

TalhaCelik

Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Simdi benim anlamadigim 2500 attin bitirdin bidaha niye 400 yun kece yapiyosun boya zaten yorgun ve eski boya astari alicaksin eline
Finishing ped iste o ustandan 3800 onla at bitir kardesim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Berat o araç boya ölçer olmadan ikinci bi 400 kaldırmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi