Volvo s40 uygulamam

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ellerinize sağlık , bu şahane uygulamalarin devamı gelecek mi:)
Aslına bakarsanız yaklaşık 4-5 yıldır uygulama yapıyorum ancak bazen fotoğraf video imkanım olmuyor mesela bundan önce bir 2018 opak passat vardı 7-8fotoğraf çektim diye atmadım ancak bundan sonra bolca paylaşım yaparım herkese detaylı detaylar

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize emeğinize sağlık maşallah, baya yıpranmış araç siyahın ağlayan tonundan gece gibi olmuş umarım bunca emeğe değer şekilde bakımları yapılır bundan sonra da :)

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Sanmam ancak şu bariz belli biz en ufak haeire hare kalmasın diye uğraşıyoruz sahipler hımm iyi parlamış diyor
Elinize emeğinize sağlık maşallah, baya yıpranmış araç siyahın ağlayan tonundan gece gibi olmuş umarım bunca emeğe değer şekilde bakımları yapılır bundan sonra da :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık buğra bu kadar ince vernikte harika iş çıkartmışsın..

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Server.bedii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Elinize sağlık çok güzel olmuş, biliyorum her aracın fiyatı farklıdır ama sorması ayıp ücretler ne kadar?

Adana'dan gelmeyi düşünüyorum.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize sağlık çok güzel olmuş, biliyorum her aracın fiyatı farklıdır ama sorması ayıp ücretler ne kadar?

Adana'dan gelmeyi düşünüyorum.
Benim dükkanın olmadığı için fiyatı arkdaşlarıma çokta şii etmiyorum :) benimki birazda avuç kaşıntısı gitsin diye he diceksinki niye yapıyosun yeni mazemeler deniyorum alıyorum genelde burdan gelenleri fotoğraf makinesine lense yaptırıyorum