İnceleme Vonixx SİO2 Pro Seramikli Hidrofobik Hizli Cila İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler.
Tesekkur ederim hocam :)

Bende kullanıyorum. Uygulaması çok kolay bir ürün. İnceleme için teşekkürler.
Keyifli gunlerde kullanin hocam fiyatina gore guzel ürün gercekten :)

Silme ve parlatma işlemlerini kısa tüylü bezlerle yaptınız sanırım abi öyle mi?
Baldwipe bir tarafi kisa bir tarafi uzun tarz da olani kullandim finalde su bez vardi da o resimler de yok.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kral eline sağlık bu ürün az önceki baktığım üründen daha iyi eline saglik
Aynen oyle farkli kategori tabi ona gore guzel

Tesekkurler kardesim
Eline emeğine sağlık. Aracımda seramik olduğu için benimde kullandığım bir ürün sakız kokulu silmesi kolay güzel bir ürün. Takipteyiz başkan.
Tesekkurler abi takip etmeye calsiiyoruz bakalim :)

Tesekkurler hocamm :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık üstat. İncelemelerin ardı arkası kesilmiyor. Ürün almak isteyenlere rehber niteliğinde :alkıssx:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, ürün fena değil. uygun fiyata denk gelirse düşünülebilir seviyede bence.

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
elinize, emeğinize sağlık, bilgilendirici bir inceleme ürünü olmuş . umarım uygun fiyatlara denk getiririz. 3d eraser, soft99 egg yumuşak kil hazırlığından sonra sonra m700 e gerek var mı , direk uygun koşullarda vonixxe geçelim mi acaba.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
elinize, emeğinize sağlık, bilgilendirici bir inceleme ürünü olmuş . umarım uygun fiyatlara denk getiririz. 3d eraser, soft99 egg yumuşak kil hazırlığından sonra sonra m700 e gerek var mı , direk uygun koşullarda vonixxe geçelim mi acaba.
Hocam Araciniz da Kirec lekesi vs birsey yoksa 3D Eraser Kullanmayin Su Lekesi felan olabilir ancak önce kil.deneyin cikmazsa daha sonra Eraser Kullanin normal.sartlarda Kil+M700 Yeterlidir daha Sonra Direk Vonixx i uygulayabilirsiniz.

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
Hocam Araciniz da Kirec lekesi vs birsey yoksa 3D Eraser Kullanmayin Su Lekesi felan olabilir ancak önce kil.deneyin cikmazsa daha sonra Eraser Kullanin normal.sartlarda Kil+M700 Yeterlidir daha Sonra Direk Vonixx i uygulayabilirsiniz.
araç daha evvel bahçede aşırı kireçli kuyu suyu sulamaya maruz kalıp günlerce güneşte beklemişti . polisajdan geriye hala kireç izleri var belli belirsiz . ayrıca boya üzerinde de reçine vs. için kil yapmak lazım. tek endişem bolca fısfıslayarak yumuşak kili hafif baskılı kullansam boya çizilir mi , bakalım ...

sipariş geçtim ürünleri havalar düzelince sonucu merak ediyorum. bu yüzden sormuştum zaten 3d eraser uygulayacağım temizleyici özelliği de varsa m700 e gerek olur mu gibisinden :)

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
merhaba vonixx'e bakarken kendimi yine bu konuda buldum :sırıtan1: araca aşama aşama demir tozu , kil , 3d eraser, hafif bi pasta, m700 sonrasında zymol carbon uyguladım . sonuç gayet tatmin edici oldu .

zymolü 3-4 ayda bir uygulamayı düşünüyorum. ama bu arada yıkama sonrası vonixx blend black spreyi zymol carbon üstüne kullanabilir miyim , veya diğer bir deyişle wax üstüne hızlı cila gibi uygun mu ?

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
merhaba vonixx'e bakarken kendimi yine bu konuda buldum :sırıtan1: araca aşama aşama demir tozu , kil , 3d eraser, hafif bi pasta, m700 sonrasında zymol carbon uyguladım . sonuç gayet tatmin edici oldu .

zymolü 3-4 ayda bir uygulamayı düşünüyorum. ama bu arada yıkama sonrası vonixx blend black spreyi zymol carbon üstüne kullanabilir miyim , veya diğer bir deyişle wax üstüne hızlı cila gibi uygun mu ?
Wax ömrünü tamamlamaya yakın kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
teşekkürler @BlackMegyy dediğiniz gibi şampuanla-kurula şeklinde deneyeceğim . sonuç tatmin etmez ise bi hızlı cila yoluna gidicem bakalım .

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
2 yıldır kil demirtozu yapılmayan araca Vonixx in Sİ02 direkt uygularsak ne olur? Tutunma süresi mi kısa olur?

Birde M700 yerine IPA kullanılsa da olur mu?

Polytop hybrid sealer maximus ile Vonixx in Sİ02 arasında kaldım. Nerden çıktın Vonixx :sırıtan1:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
2 yıldır kil demirtozu yapılmayan araca Vonixx in Sİ02 direkt uygularsak ne olur? Tutunma süresi mi kısa olur?

Birde M700 yerine IPA kullanılsa da olur mu?

Polytop hybrid sealer maximus ile Vonixx in Sİ02 arasında kaldım. Nerden çıktın Vonixx :sırıtan1:
Hocam soyle soyleyeyim eger yüzey cok iyi durumda degilse bundan tatmin edici sonuc alamayabilirsin.Hidrofobilik ve kurulama yardimcisi olarak Polytop daha mantikli olabilir sizin icin.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Hocam soyle soyleyeyim eger yüzey cok iyi durumda degilse bundan tatmin edici sonuc alamayabilirsin.Hidrofobilik ve kurulama yardimcisi olarak Polytop daha mantikli olabilir sizin icin.
Tamam hocam. İlerleyen zamanda yüzeyi hazır hale getirince Vonixx i o zaman denerim bakalım. Şimdilik geniş zamanım yokta.