İnceleme Vonixx Tok Final Carnauba li Hizli Cila İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz ?

Boş durmuyoruz zamani full degerlendiriyoruz Sabah İs yerinde Detayla ugrasiyoruz Aksam iş cikisi @Mehmet 51 le Spor a gidiyoruz derken daha önce test ettiğim ürünlerden Vonixx in ürünleriyle devam edelim dedim incelemesini yapmadigimiz detay ürünü kalmasin Yaşasin Detay :kovboyyx: İnceleme Konuğumuz Vonixx Tok Final Carnauba li Hizli Cila Sık,Sil,Parlat şeklinde

İncelemeyi 2 Aşamali yaptim 50/50 Şeklinde Motor Kaputuna Bir Tarafi Normal Rutin kullanimda olan hologramli ve hafif çizikli bir tarafi da Ultimate Compound ile temizlenmiş bir yüzey Cok fazla derine girmedim ufak tefek kilcal cizikte kalmis olabilir.Hem aradaki farkida görelim bakalim ne kadar fark var.

Ürün Hakkinda Bilgiler

500 Ml Orjinal Şisesinde Başlikli
Kokusu Carnauba Sentetik si bir Koku
Fiyat 142₺

Test Aşamasi

resmi link yapma

Her İki Tarafa da Eşit bir şekilde uyguladim arkadaşlar.

Finaller

Finaller güzel Resimde Pek belli olmuyor ama Aracin yaninda Bizzat Gözle bakildiginda belirgin bir fark var.

Testler

Normal/Basincli/Kova ile Su İtiş Performans Testi

Uygulama Testimiz Sona Ermiştir Arkadaşlar.

Ürün Hakkinda Kendi Yorumum Sık,Sil Parlat Şeklinde Kullanimi cok kolay leke,iz vs birakmiyor Bu ürün Sanki Vonixx Hybrid Carnauba in eritilmiş de sivilaştirilmışı gibi kokusu birebir ayni :terlisırıtan: Uygulama yapilan yerde ki farki goruyorsunuz arkadaslar özellikle Temiz yüzeyle/Vasat bir yüzeyin farki ortada Su Resmen Son saniyelerde vasat olan tarafin üzerinde kaldi ve gitmedi bunu neden boyle yaptim gecenlerde bir üyemiz mesaj atti ya hocam ürünü aldik senin yaptigin gibi yaptik ancak su itisi ve parlakligi sendekinin yarisini bile alamadik falan deyince ben bu sekilde paylasmak istedim tabi o arkadas a da ne yapacagini tarif ettim ve sonuc istedigi gibi oldu Arkadaşlar Ürün almadan önce veya Kullanmadan önce Bilmiyorsaniz veya Nasil uygulandigi hakkinda bilgi almak icin mutlaka foruma sorun veya özelden bana da sorabilirsiniz hiç mesele degil 7/24 Telefonum açiktir.Tapatalktan Anlik Mesaj gelmektedir.Detailforum kocaman bir Detay Ailesidir.Ürün güzel ben begendim Fiyat olarak ta iyi bence zaten bu fiyatlara ürün kalmadi artik Dayanim olarak 2/3 yikama dayanir Cok fazla birsey beklemeyin Parlakligi ve Uygulanabilirlik açisindan gayet memnun kaldim.

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin <3

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Yani genel olarak alınası olmayan bir ürün daha , gereksiz bir ürün oluyor bu 142 tl yarım şişeye verip pek bir özelliği olmayan wax alamam şu parasızlıkta maalesef.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Gecemizi testleriyle aydınlatan güzel insan . Eline emeğine sağlık. Bu fiyatlara ürün kalmadı artık neredeyse. Beklentiyi yüksek tutmamak gerek tabi ama Soft99 luxury gloss tadında bir ürün sanırım. Alınır mı? Bu fiyata belki... Alana hayırlı olsun :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Gecemizi testleriyle aydınlatan güzel insan . Eline emeğine sağlık. Bu fiyatlara ürün kalmadı artık neredeyse. Beklentiyi yüksek tutmamak gerek tabi ama Soft99 luxury gloss tadında bir ürün sanırım. Alınır mı? Bu fiyata belki... Alana hayırlı olsun :)
Valla Bu Fiyata Alinmaz Sahsi Görüsüm kardesim yani Abartacak bir yani yok ama is goruyor :)

Yani genel olarak alınası olmayan bir ürün daha , gereksiz bir ürün oluyor bu 132 tl yarım şişeye verip pek bir özelliği olmayan wax alamam şu parasızlıkta maalesef.
Valla Baskan senle şöyle bir detay piyasasanina ciksak eli bos geliriz fiyatlar Performansin 3 Kat üzerinde ilerliyor aslinda tam tersi olmasi gerekirken Aslinda 1 Tane Aracimiz var simdi sana sorsam evde en az 10 litre Demirtozu 10 litre Sampuan illaki vardir :terlisırıtan: ama yapacak birsey yok alternatif te kalmadi İsin ilginc kismi artik yerli üretimler ithal ürünlerin fiyatini gecmek üzere :kahkahaa:

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Ellerine sağlık sefa hocam.
Bu sefer araç siyah değil ne güzel alışmıştık gri araç görünce değişik geldi :sırıtan1:.
Ürün'e gelirsek pek albenisi olmayan ürün izlenimi yarattı bende.
Vonixx Blend Black Edition Ceramic & Carnauba Spray Wax bu ürünü test etmismiydin? :dusunx:
İndirim vardı hani geçen aldım bugün elime ulaştı. Gerçi elimde Taç system Shinee Wax ve AD P64 te var ama seviyoruz yeni ürün almayı içimizdeki detay aşkı kaşıntısı bitmiyor. :kahkahaa:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık sefa hocam.
Bu sefer araç siyah değil ne güzel alışmıştık gri araç görünce değişik geldi :sırıtan1:.
Ürün'e gelirsek pek albenisi olmayan ürün izlenimi yarattı bende.
Vonixx Blend Black Edition Ceramic & Carnauba Spray Wax bu ürünü test etmismiydin? :dusunx:
İndirim vardı hani geçen aldım bugün elime ulaştı. Gerçi elimde Taç system Shinee Wax ve AD P64 te var ama seviyoruz yeni ürün almayı içimizdeki detay aşkı kaşıntısı bitmiyor. :kahkahaa:
Hocam tesekkurler dedim farklilik olsum gri arac secelim dedim :) Vonixx in Blend Serisi Diger Kendi ürünlerinin hepsinden iyi Test ettim indirimdeyken aldim Tok Final/Carnauba Plus/Spell bunlara takla attirir Blend serisi aslinda markanin gercek kaliteli ürünleri.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline koluna sağlık kardeşim, güzel test olmuş, ürün çok sarmadı beni açıkcası

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Valla Bu Fiyata Alinmaz Sahsi Görüsüm kardesim yani Abartacak bir yani yok ama is goruyor :)

Valla Baskan senle şöyle bir detay piyasasanina ciksak eli bos geliriz fiyatlar Performansin 3 Kat üzerinde ilerliyor aslinda tam tersi olmasi gerekirken Aslinda 1 Tane Aracimiz var simdi sana sorsam evde en az 10 litre Demirtozu 10 litre Sampuan illaki vardir :terlisırıtan: ama yapacak birsey yok alternatif te kalmadi İsin ilginc kismi artik yerli üretimler ithal ürünlerin fiyatini gecmek üzere :kahkahaa:
sen ne diyon evdeki malzemeleri satsak araba modelini yükseltirim yeminle sende araba alacak malzeme vardır benim bildiğim haha:):):)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam alacak olan arkadaşlar parayı çöpe atmamış oldu:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler kardeşim forum üyelerine 7/24 bilgilendirme yapmanda çok ilgili ve ince düşünce.

teşekkürler ☺️
Abi Tesekkur ederim eksik olma :)

Bittik knki ama yapacak bisey yok:)

Eline koluna sağlık kardeşim, güzel test olmuş, ürün çok sarmadı beni açıkcası
Normal abi ya sarmamasi :)

Eline sağlık abi. Yine güzel bir inceleme olmuş.
Tesekkurler kardesim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Emeğine, paylaşımına sağlık ama Onur'a katılıyorum bana hitap etmeyen bir ürünmüş :(
Abi beklentisi dusuk bir ürün fiyat iyimi kötümü onuda çözemedim diger markalarla.kiyaslarken dedim acaba iyimi bilemedim ortalik cok fena :smilex:

Sefa hocam eline sağlık, tüm kış durmadan testler yaptın. :)

Vonixx in genel olarak ürünleri iyi gibi.
Vonixx in Blend Serisinden ve Şampuanindan vazgecmeyeceksin hocam digerleri pek Performansli degil malesef

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Eline sağlık abi alınmayacaklar serisine bir ürün daha. :smilex:
Bugün parlatanın siteye gireyim dedim artık o kadar çok markadan o kadar çok çeşit getirmişler ki site karmakarışık olmuş. Hangi markaların hangi ürünleri iyiydi bu kadar çeşidi kim alıyor ? Bu kadar markanın bu kadar ürününün de hepsinin iyi olması mümkün değil.
Biliyorsun az çok işin içinde olan biri olarak bile karıştırıyorum. Uygulamacı olmasam da kaç yıldır satış yerlerini forumları takip ederim. Normal bir vatandaşın girip wax alayım diye düşüncesi bile girip çıkınca kaybolur. Bu kadar çeşit getirmekle iyi mi yapıyorlar kötü mü yapıyorlar bilmiyorum.

Markalardan 3-5 çeşit ürün getirtmek büyük ihtimal mümkün değil. Distribütör olunca tüm çeşitlerden alma zorunluluğu tutuyorlar sanırsam. Ancak Türkiye şartlarında bu kadar çeşit tutabilmek, bunları pazarlayabilmek gerçekten zor. Ayrıca devasa fiyat istenip de neredeyse hiç bir işe yaramayan ürünler dolu. Yamaçları gezmedim büyük ihtimal gezsem orada da aynısı olur yani. Yine yamaçlar uygulamacıları gezip kendisi detailing dışı piyasaya da satıyor ama yine de bu kadar çeşitli markanın çeşit çeşit ürünü ne olur bilmem. İnşallah zamanla stok maliyetlerini şişirip bize yansımaz.
Gerçi daha ne yansıyacak bir şişe TS 280 lira olmuş. Başladığımdan beri bölünmüş ürünler genel anlamda benim gibi hobi uygulamacılarını ayakta tutsa da zamanla o da yetersiz kalacak gibi. Koch, Flowey, VP, AF gibi markaları burda böle böle maliyet düşürmeye çalışırken ne bileyim basit bir quick detailere 200-300 lira vermemiz gerekiyor. Çok yazık...