Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz ?
Boş durmuyoruz zamani full degerlendiriyoruz Sabah İs yerinde Detayla ugrasiyoruz Aksam iş cikisi @Mehmet 51 le Spor a gidiyoruz derken daha önce test ettiğim ürünlerden Vonixx in ürünleriyle devam edelim dedim incelemesini yapmadigimiz detay ürünü kalmasin Yaşasin Detay
İnceleme Konuğumuz Vonixx Tok Final Carnauba li Hizli Cila Sık,Sil,Parlat şeklinde
İncelemeyi 2 Aşamali yaptim 50/50 Şeklinde Motor Kaputuna Bir Tarafi Normal Rutin kullanimda olan hologramli ve hafif çizikli bir tarafi da Ultimate Compound ile temizlenmiş bir yüzey Cok fazla derine girmedim ufak tefek kilcal cizikte kalmis olabilir.Hem aradaki farkida görelim bakalim ne kadar fark var.
Ürün Hakkinda Bilgiler
500 Ml Orjinal Şisesinde Başlikli
Kokusu Carnauba Sentetik si bir Koku
Fiyat 142₺
Test Aşamasi
resmi link yapma
Her İki Tarafa da Eşit bir şekilde uyguladim arkadaşlar.
Finaller
Finaller güzel Resimde Pek belli olmuyor ama Aracin yaninda Bizzat Gözle bakildiginda belirgin bir fark var.
Testler
Normal/Basincli/Kova ile Su İtiş Performans Testi
Uygulama Testimiz Sona Ermiştir Arkadaşlar.
Ürün Hakkinda Kendi Yorumum Sık,Sil Parlat Şeklinde Kullanimi cok kolay leke,iz vs birakmiyor Bu ürün Sanki Vonixx Hybrid Carnauba in eritilmiş de sivilaştirilmışı gibi kokusu birebir ayni
Uygulama yapilan yerde ki farki goruyorsunuz arkadaslar özellikle Temiz yüzeyle/Vasat bir yüzeyin farki ortada Su Resmen Son saniyelerde vasat olan tarafin üzerinde kaldi ve gitmedi bunu neden boyle yaptim gecenlerde bir üyemiz mesaj atti ya hocam ürünü aldik senin yaptigin gibi yaptik ancak su itisi ve parlakligi sendekinin yarisini bile alamadik falan deyince ben bu sekilde paylasmak istedim tabi o arkadas a da ne yapacagini tarif ettim ve sonuc istedigi gibi oldu Arkadaşlar Ürün almadan önce veya Kullanmadan önce Bilmiyorsaniz veya Nasil uygulandigi hakkinda bilgi almak icin mutlaka foruma sorun veya özelden bana da sorabilirsiniz hiç mesele degil 7/24 Telefonum açiktir.Tapatalktan Anlik Mesaj gelmektedir.Detailforum kocaman bir Detay Ailesidir.Ürün güzel ben begendim Fiyat olarak ta iyi bence zaten bu fiyatlara ürün kalmadi artik Dayanim olarak 2/3 yikama dayanir Cok fazla birsey beklemeyin Parlakligi ve Uygulanabilirlik açisindan gayet memnun kaldim.
Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin
Boş durmuyoruz zamani full degerlendiriyoruz Sabah İs yerinde Detayla ugrasiyoruz Aksam iş cikisi @Mehmet 51 le Spor a gidiyoruz derken daha önce test ettiğim ürünlerden Vonixx in ürünleriyle devam edelim dedim incelemesini yapmadigimiz detay ürünü kalmasin Yaşasin Detay
İncelemeyi 2 Aşamali yaptim 50/50 Şeklinde Motor Kaputuna Bir Tarafi Normal Rutin kullanimda olan hologramli ve hafif çizikli bir tarafi da Ultimate Compound ile temizlenmiş bir yüzey Cok fazla derine girmedim ufak tefek kilcal cizikte kalmis olabilir.Hem aradaki farkida görelim bakalim ne kadar fark var.
Ürün Hakkinda Bilgiler
500 Ml Orjinal Şisesinde Başlikli
Kokusu Carnauba Sentetik si bir Koku
Fiyat 142₺
Test Aşamasi

Her İki Tarafa da Eşit bir şekilde uyguladim arkadaşlar.
Finaller

Finaller güzel Resimde Pek belli olmuyor ama Aracin yaninda Bizzat Gözle bakildiginda belirgin bir fark var.
Testler
Normal/Basincli/Kova ile Su İtiş Performans Testi
Uygulama Testimiz Sona Ermiştir Arkadaşlar.
Ürün Hakkinda Kendi Yorumum Sık,Sil Parlat Şeklinde Kullanimi cok kolay leke,iz vs birakmiyor Bu ürün Sanki Vonixx Hybrid Carnauba in eritilmiş de sivilaştirilmışı gibi kokusu birebir ayni
Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin