VW Golf7 | Tac System Quartz Shine | ATC Detailing

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. Sizin kiwamin başına gelen benimde öncelerden başıma gelen bir durumu hatırlattı o zamanlarda sonax bsd yeni çıktı tüm detay dünyasında adından bahsettiriyor ama Türkiyede yok bende gurbetçi bir arkadaşla temin ettim ilk uygulamamda arabanın önünde unutmuşum arabayı haraket ettirince Şişeyi ezmiştim içerisinde sadece 100 ml gibi bişey kalmıştı.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
teşekkürler hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısıyoruz :)
wax demişken kiwami waxımın son halini göstereyim sizlere bu hale gelmesi de çok değişik bir şekilde oldu.
Arkadaşların aracına wax atmıştık kutusunu da arka tamponun üzerinde unutmuşuz garaj dan çıkana kadar düşmemiş ana yola çıkarken düşmüş
bulduğumda bu haldeydi :(

Neyseki içinde çok fazla kalmamıştı kalanları da başka bir kutuya aldım
İçinde fazla kalmamış sanırım. Tesellimiz bu olsun :tesellii:

TalhaCelik

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. Sizin kiwamin başına gelen benimde öncelerden başıma gelen bir durumu hatırlattı o zamanlarda sonax bsd yeni çıktı tüm detay dünyasında adından bahsettiriyor ama Türkiyede yok bende gurbetçi bir arkadaşla temin ettim ilk uygulamamda arabanın önünde unutmuşum arabayı haraket ettirince Şişeyi ezmiştim içerisinde sadece 100 ml gibi bişey kalmıştı.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler süleyman abi neyseki içinde fazla yoktu tek tesellim bu daha önce 250 ml menzerna 3800 patlatmışlığım da var :)
İçinde fazla kalmamış sanırım. Tesellimiz bu olsun :tesellii:
Aynen öyle hocam yapacak bişey yok :)
bir tac aldıracan bana ama kendi araçlarım için elimde çok wax seramik var ah ah :):)
Almana gerek yok abi göndereyim ben hemen sana :)
ellerinize saglik......keyiflen takip ettim.
Eyvallah hocam teşekkürler :)