Elinize sağlık hocam ders mahiyetinde okudum hepsini 
Kiwami shampooyu da merak ediyordum görmüş oldum
Kiwami shampooyu da merak ediyordum görmüş oldum
Elinize sağlık @onurçiko , ürünler hakkında yaptığınız yorumlar yine yol gösterici olacak...
Eline sağlık üstad, davlumbazlara fısıldıyorsun resmen
Bu konuda sana imrenmemek elde değil, tebrikler
Üstad ders niteliğinde uygulama paylaşmışsın sağol. Şampuan etkisinin kaput ve yan panelde, panelin durumuna göre etkisinin çok farklılık göstermesi de aydınlatıcı oldu şahsım adına. Ellerine emeğine sağlık.
Ellerine sağlık Onur abi. Ders niteliğinde bir konu olmuş yine. Detaya yeni başlayan arkadaşlar senin konularını birkaç kez okumalı
Nokta yı koymuşsun yine abi eline sağlık demekten başka yorum yapamadım
maşaAllah
maşaAllah
nat geo belgeselleri gibi
ellerine sağlık
Elinize sağlık...japon araç bpyalarının hassas çalışılması gereken bir boya olduğu doğrumudur?
Elinize sağlık
Eline saglik abi. Yine konusturmussun.
Elinize sağlık hocam.Ulaşılması zor bilgiler aktardığınız için..
Elinize emeğinize sağlık, çok güzel anlatım, detaylar 
bende ufs kullanıyorum ve çok memnunum, siz ufs yıkamasını nasıl yapıyorsunuz?
bende ufs kullanıyorum ve çok memnunum, siz ufs yıkamasını nasıl yapıyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 18260
Kahvenin yanında gidebilecek en güzel konulardan olmuş. Ellerine sağlık masterım. Eldivenden adam yapsan olur o kadar çok maşallah
Kahvenin yanında gidebilecek en güzel konulardan olmuş. Ellerine sağlık masterım. Eldivenden adam yapsan olur o kadar çok maşallah
Eline sağlık, keyifle okudum. Soft99'u kovada da kullanabilirsin ama sarfiyat çok fazla olur. Kapak hacmi 10ml, bir kapak ürünü süngere döküp köpürtmek gerekiyor. Belki ürün ve köpürme az gelmiştir ondan da farklı tepki vermiş olabilir. Tabi kaputun yeni boyanmış ve detailing işlemlerinden nasiplenmemiş olması da cabası.
Fakir'in ismini yanlış seçmişler. Yağmur kaydırıcı değil, yağmur tutucu
Şahsen performansını hiç beğenmedim
Fakir'in ismini yanlış seçmişler. Yağmur kaydırıcı değil, yağmur tutucu
Kovada da kullandım daha önceki kullanımlarımda, bir kapaktan fazla dökmüşümdür süngere, sonra tekrar köpürtüp sürdüm. Ama netice bu oldu.
Fakir dediğim gibi 5-10 liraya aldığım bir ürün, çok bir beklentim yok. Rütin yıkamada cam sil olarak kullansam bile yeter.