Wheel Woolies wooden kit

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
tebrikler, güzel fikir, güzel uygulama. madama coco nun hangi ürünü bu, paspas mı?
suyla muamele edilince tüyler fazlaca yatışmaz mı?

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
tebrikler, güzel fikir, güzel uygulama. madama coco nun hangi ürünü bu, paspas mı?
:tesekkurr:Yok sentetik ürüne hiç bişi olmuyor bunu ben washped olarak iki yıldır kullanıyorum sıcak suda yıkanmadığı müddetçe problem yok

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
200 tl bu paspas :) kes kes kendine eldiven yapıyordu bize söylemeden :D hurşit adam çalıştırıyor kafayı. tanesi belki 30 tl geliyordu eldiven :D

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eline emeğine sağlık gardaşım güle güle kullan
:tesekkurr:işinrast gelsin de seni hiç göremiyoruz buralarda

Eline sağlık çok güzel duruyor
:tesekkurr:şekilli şukullu şeyler düşünüyorum:D

200 tl bu paspas :) kes kes kendine eldiven yapıyordu bize söylemeden :D hurşit adam çalıştırıyor kafayı. tanesi belki 30 tl geliyordu eldiven :D
Zabaha gadar DIY :kop:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ne desem bilemedim valla, fikir de ortaya çıkan ürün de şahane görünüyor. Teneke süpürge konusundaki ilerlemeyi göz önünde bulundurursak bu fırçalara da birkaç güncelleme gelebilir, ben final versiyonundan 1 set alayım mümkünse :D

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ne desem bilemedim valla, fikir de ortaya çıkan ürün de şahane görünüyor. Teneke süpürge konusundaki ilerlemeyi göz önünde bulundurursak bu fırçalara da birkaç güncelleme gelebilir, ben final versiyonundan 1 set alayım mümkünse :D
:tesekkurr:tamam sana ayarlıyorum bir set:super:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
El yapımı herşeyi çok takdir ederim. Bravo. Amerika da adamlar “DIY” “DIY” diyip duruyor. . “ Do it Yourself”. Yani kendin yap . Onlar kendi yapıyor. Ama Klasik Amerikalı garajı var. İçinde Full teçhizat var yani. Malzeme vs gırla . E yapsın tabi bi zahmet. Malzemeyi o garajın içine fırlatsan kendi kendine olur yani. Biz yokluk içinde birşeyler yapalım diye uğraşıyoruz. Malzeme ayrı dert , mekan ayrı dert teçhizat ayrı dert

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
El yapımı herşeyi çok takdir ederim. Bravo. Amerika da adamlar “DIY” “DIY” diyip duruyor. . “ Do it Yourself”. Yani kendin yap . Onlar kendi yapıyor. Ama Klasik Amerikalı garajı var. İçinde Full teçhizat var yani. Malzeme vs gırla . E yapsın tabi bi zahmet. Malzemeyi o garajın içine fırlatsan kendi kendine olur yani. Biz yokluk içinde birşeyler yapalım diye uğraşıyoruz. Malzeme ayrı dert , mekan ayrı dert teçhizat ayrı dert
:tesekkurr: ah o garajlar yok mu o garajlar:sicak:
Hocam fikir ve sonuç harika. Ellerinize sağlık.
:tesekkurr:sonuç daha iyi olacak inşallah:atess: