Satış Wizard Of Gloss 1100 GSM Twisted Kurulama Havluları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Daha önce wax kullanmadım. Aracimda seffaf folyo kaplama var. Sprey hızlı cila kullanıyorum su itiyor demek ki tutunuyor yüzeye. Kilcak cizikleri kapatıp parlaklik ve toz tutmayi geciktirme için bisey arıyorum aslında. Seramik aksine folyo tozu çekiyor. Brandayi cok sicaklarda kapatmiyorum.

2 tane wax var sizde bilt hamber 250 ml. Meguiars 473 ml yani siz benim ihtiyaçlarima hitaben hangisinden kullanıp verim aldınız sonuçta fiyat aynı 200-220.

Brindabella

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Daha önce wax kullanmadım. Aracimda seffaf folyo kaplama var. Sprey hızlı cila kullanıyorum su itiyor demek ki tutunuyor yüzeye. Kilcak cizikleri kapatıp parlaklik ve toz tutmayi geciktirme için bisey arıyorum aslında. Seramik aksine folyo tozu çekiyor. Brandayi cok sicaklarda kapatmiyorum.

2 tane wax var sizde bilt hamber 250 ml. Meguiars 473 ml yani siz benim ihtiyaçlarima hitaben hangisinden kullanıp verim aldınız sonuçta fiyat aynı 200-220.
Kapatıcılık arıyorsanız Meguiars 3 in 1 wax diyorum hocam. Toz çekmesi olabildiğince yok gibi birşey.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Karşılaştırma - 3 ü 1 Arada Wax lar Yarisiyor Meguiars 3 in 1 Wax - Shiny Garage 3 in 1 Garage- Sam s Detailing 3 İn 1 Arada Wax İnceleme Karsilastirmasi

Bu konuyu incelerseniz iyi olur hocam :)

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Merhaba, Meguiars 3in1 kullanılmıs mıdır? İstanbul elden teslim alma sansım var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...