Üstad @onurçiko ; enfes bir uygulama daha ellerinizden bize ulaştı. Bu güzel rafine edilmiş detay tam bir ziyafet oldu. Elleriniz dert görmesin . Araç yeni sahibine hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.
Üstad @onurçiko ; enfes bir uygulama daha ellerinizden bize ulaştı. Bu güzel rafine edilmiş detay tam bir ziyafet oldu. Elleriniz dert görmesin . Araç yeni sahibine hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.
Hocam biraz anlayış göstermemiz lazım bence. Çünkü hem uygulama hem foto çekmek gerçekten kolay değil. Hele ki @onurçiko gibi profesyonel bir çalışma yapıp hemde sıcak hava da gerçekten zor. Bizlere düşen ne koşulda olursa olsun paylaşımına teşekkür ederek motive etmek diye düşünüyorum.
üstatlar yanlış anlaşılmasın iyi güzel uygulamaları izlerken daha ayrınlıtı izleyerek DETAY yakalamak adına şeyettimdi
yoksa uygulamalar şahane benim amacım hazzı arttırmak
Üstad yeni konu nezaman geliyor youtube videosu düştü forumu bekliyoruz. Öyle tatlı kusursuz ayne gibi siyahı avrupa amerikanın top videolarında bir iki anca gördüm şimdiden ellerine sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad yeni konu nezaman geliyor youtube videosu düştü forumu bekliyoruz. Öyle tatlı kusursuz ayne gibi siyahı avrupa amerikanın top videolarında bir iki anca gördüm şimdiden ellerine sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi