Wolkswagen Jetta Detailing (Sonax Cutmax, Sonax Perfect Finish, Chemical Guys Gloosworks Glaze, İnfiinity Light Wax)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Üstad @onurçiko ; enfes bir uygulama daha ellerinizden bize ulaştı. Bu güzel rafine edilmiş detay tam bir ziyafet oldu. Elleriniz dert görmesin . Araç yeni sahibine hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstad @onurçiko ; enfes bir uygulama daha ellerinizden bize ulaştı. Bu güzel rafine edilmiş detay tam bir ziyafet oldu. Elleriniz dert görmesin . Araç yeni sahibine hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.
Teşekkür ederim üstadım, yorumunuz ve iyi dilekleriniz için.

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
şu telefonu yan tutmayı öğretemedik arkidişş. görüntü 2160p görünen 360p :aksii:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
şu telefonu yan tutmayı öğretemedik arkidişş. görüntü 2160p görünen 360p :aksii:

Hocam biraz anlayış göstermemiz lazım bence:utan::). Çünkü hem uygulama hem foto çekmek gerçekten kolay değil. Hele ki @onurçiko gibi profesyonel bir çalışma yapıp hemde sıcak hava da gerçekten zor. Bizlere düşen ne koşulda olursa olsun paylaşımına teşekkür ederek motive etmek diye düşünüyorum.:)

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
üstatlar yanlış anlaşılmasın iyi güzel uygulamaları izlerken daha ayrınlıtı izleyerek DETAY yakalamak adına şeyettimdi :)
yoksa uygulamalar şahane benim amacım hazzı arttırmak :)

Son düzenleme:

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Üstad yeni konu nezaman geliyor youtube videosu düştü forumu bekliyoruz. Öyle tatlı kusursuz ayne gibi siyahı avrupa amerikanın top videolarında bir iki anca gördüm şimdiden ellerine sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstad yeni konu nezaman geliyor youtube videosu düştü forumu bekliyoruz. Öyle tatlı kusursuz ayne gibi siyahı avrupa amerikanın top videolarında bir iki anca gördüm şimdiden ellerine sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha bugün bitti, en kısa zamanda açacam konuyu. Bir resim birakayım şuraya numunelik:)

IMG_20190828_133308.jpg