Yakaladığınız güzel detailing kareleri

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık hocam, tabi memlekette hava güzeldir şimdi herkesin için kaynıyor detay yapmak için :)

merak ettim jant temizlemede hangi ürünleri hangi Oranda kullandınız?
Teşekkür ederim, evet havalar biraz güzelleşti her fırsatta detaya gitmek istiyor insan.. Gidemeyince de böyle eski fotoğraflara dalıyor :D
Jant temizliğinde genellikle jant için, cg signature jant temizleyiciyi 1:5 oranında, Lastik ve davlumbazlar için 3d orange degreaseri 500 mllik şişeye 50ml gibi birşey koyuyorum 1:8 gibi bir oran yapıyor. Jantın yüzeyi içinde kwazarda ön yıkamadan kalanları kullanıyorum :)
Düzenleme daha önceki paylaşımımda daha detaylı anlatmıştım :
Bir Benzinlikçinin Detay Maceraları

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim, evet havalar biraz güzelleşti her fırsatta detaya gitmek istiyor insan.. Gidemeyince de böyle eski fotoğraflara dalıyor :D
Jant temizliğinde genellikle jant için, cg signature jant temizleyiciyi 1:5 oranında, Lastik ve davlumbazlar için 3d orange degreaseri 500 mllik şişeye 50ml gibi birşey koyuyorum 1:8 gibi bir oran yapıyor. Jantın yüzeyi içinde kwazarda ön yıkamadan kalanları kullanıyorum :)
Düzenleme daha önceki paylaşımımda daha detaylı anlatmıştım :
Bir Benzinlikçinin Detay Maceraları
Teşekkürler bu kadar bilgi verici ve tatmin edici görseller paylaştığınız için. :)