Yardim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ergen dediğin 38 yaşındayım 2 çocuğum var dostum ortamı da germek değil niyetim ne güzel konu flex mi rupes mi güzel komşu arabalarına detay. Umarım bol bol yapar eğlemir istediğin ücretleri alır buradan paylaşırsım uygulamaları ama genele konu açıp da sana soran olmadı çok bilmişlik yapma deyip bu işin ustaları dediğin kişilere fikir sorup sonra burun kıvırırsan sonra 1000tl de veririm 5000tl de veririm istediğim makinayı alırım sana ne dersen bu saygısızlığa girer. Burada yeri yok; kaliteli forum olsun diğer forum gibi kalite düşmesin diye buraya geldik aynı şeyleri yaşamayalım diye hassasiyetim yoksa seni tanımam etmem niye gerilim.

mindthegap

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Ergen dediğin 38 yaşındayım 2 çocuğum var dostum ortamı da germek değil niyetim ne güzel konu flex mi rupes mi güzel komşu arabalarına detay. Umarım bol bol yapar eğlemir istediğin ücretleri alır buradan paylaşırsım uygulamaları ama genele konu açıp da sana soran olmadı çok bilmişlik yapma deyip bu işin ustaları dediğin kişilere fikir sorup sonra burun kıvırırsan sonra 1000tl de veririm 5000tl de veririm istediğim makinayı alırım sana ne dersen bu saygısızlığa girer. Burada yeri yok; kaliteli forum olsun diğer forum gibi kalite düşmesin diye buraya geldik aynı şeyleri yaşamayalım diye hassasiyetim yoksa seni tanımam etmem niye gerilim.
Neyse ayni frekanstan konusamiyoruz malesef. Burda yazdiklarinin bile cogunu yanlis anlamissin. Sana ergen demedim oyle anladiysan kusura bakma, sadece benim konusmami, ergenlerin agziyla konusuyormusum gibi yazdigini soyledim.Bende 37 yasindayim ve cocugum var. Neyse huzursuzluk vermek istemedim kimseye ama belli bir yastan sonra yanlis anlasilip yargilanmak ister istemez sinirleri geriyo. Ben alacagim cevaplari aldim herkese iyi geceler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bildim kadariyla Flexin sogutmasi daha iyi ve daha sessiz Rupese göre. lhr 15 Mark 2 ??
Rupes nedende çok çabuk bir şekilde pedi dağıtıyor, flexte öyle bir sorun yok evet flex daha sessiz ve titreşimsiz rupese oranla.
Flex xfe7-15 ve rupes ıhr 15 mark 2

Arkadaşlar lütfen tartışıpta birbirimizi üzmeyelim.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Eyvallah ustad peki isin icine pasta-cilayida ilave ettigimizde fiyat ne olur. Olmadi onden makinayi alayim pasta cila da atayim ihtoyaci olan arabalarina ve son olarak (kusura bakma yordum) flex mi alayim rupes mi.

Polisaj işin içine girince işler değişiyor. Ben aracın durumuna , boya sertliğine , kullanılacak koruma ürününe göre fiyat vermeyi doğru buluyorum. Bu yüzden sabit bir rakam telaffuz edemiyorum.

Makine konusuna gelince bende 1 tane rotary Flex, 1 tane orbital flex , 1 tane de küçük rupes var. Ben flex i çok beğeniyorum kullanımını da seviyorum. Fiyat olarak rupes den daha da uygun bir nebze. Flex orbital için konuşuyorum tabla ebadını değişme şansınız var. Rupes de ebat sabit. Başka tabla takamazsınız. Ben size bu sebeplerden dolayı flex öneriyorum. Memnun kalırsınız. Flex xfe, 328 Euro idi yanlış hatırlamıyorsam.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
2model arasinda kaldim. Flex xfe-7 15 ya da rupes lhr15 rupese daha yakınım.

Flex derim polisaj işin işine girince olay değişir Fiyat 500 üzerine çıkar. Araç sahibine fiyattan önce yapacağın işi anlatman en önemli nokta.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bende genel kanıdan farklı bir şekilde dusunuyorum. Arkadaşların arabası olursa ücretsiz saatlerce uğraşırım. Ancak farklı bir şekilde detaylı temizlik (koltuk ve döşeme temizliğinden bahsediyorum) kil demirtozu temizliği yapacak olsam 200 e kesinlikle yapmazdım. Koltuk döşeme temizliği yoksa geri kalan için 200 250 uygundur tabiki. Polisajda işin için e girerse helede zor boyalı arabalarsa 600 750 arası fiyat verirdim