İyi forumlar. Nasip olursa ocakta Chery Omoda 5 sahibi olacağım. Daha önceki araçlarımda amatörce detay temizliği yapıyordum. Şimdi araç hem sıfır hemde biraz daha üst segment olunca kaliteli ekipmanlar almak istiyorum. Aracımda bayinin hediyesi olan komple seramik kaplama var. Şimdilik bahçe hortumuna takılı tazzik tabancasıyla ve arada benzinliklerde yanımda kova götürerek yıkayacağım. İlerde makine almayı düüşünüyorum. Tavsiyelerinizi ona göre yaparsanız sevinirim. İhtiyaçlarım:
• Ön Yıkama Şampuanı
• Kova Şampuanı (Flowey EV12 düşünüyorum.)
•Yıkama Eldiveni ( Kuzu Postu Eldiven )
•Lastik Parlatıcı (Meguiars Endurance düşünüyorum)
•Araç içi döş torpido için temizleyici
•Kurulama Havlusu ( Purestar Duplex )
•Cam Bezi
•Jant Temizleyici
Malum araç aldığım için malzemelere ayıracağım bütçe biraz kısıtlı şimdilik orta kalite f/p ürünler almak istiyorum. Yıl sonuna doğru daha yüksek bütçeyle uzun ömürlü malzemelere geçmeyi düşünüyorum. Parantez içindekiler forumda dolaşırken öğrendiklerimden tercih ettiklerim. Siz değerli ustalarımdan f/p ve araca zarar vermeyecek ürün önerileri istiyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekküler.
• Ön Yıkama Şampuanı
• Kova Şampuanı (Flowey EV12 düşünüyorum.)
•Yıkama Eldiveni ( Kuzu Postu Eldiven )
•Lastik Parlatıcı (Meguiars Endurance düşünüyorum)
•Araç içi döş torpido için temizleyici
•Kurulama Havlusu ( Purestar Duplex )
•Cam Bezi
•Jant Temizleyici
Malum araç aldığım için malzemelere ayıracağım bütçe biraz kısıtlı şimdilik orta kalite f/p ürünler almak istiyorum. Yıl sonuna doğru daha yüksek bütçeyle uzun ömürlü malzemelere geçmeyi düşünüyorum. Parantez içindekiler forumda dolaşırken öğrendiklerimden tercih ettiklerim. Siz değerli ustalarımdan f/p ve araca zarar vermeyecek ürün önerileri istiyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekküler.