Yaklaşık 1 ay önce aracın jant lastiğini sahibinden üzerinden ilana koymuştum baya zaman geçince unuttum gitti

Dün birisi aradı kapora attı bende yeni jant arayışına geçtim. Kafamda Assetto gara 17 inç vardı hem 17 inç in lastiğinin ölçüsünü bulmak zor olduğu için hemde biraz küçük kalacağı için benzeri olan OZ Racing Msw 85 Bronze modelini aldım. Hem 18 inç hem fiyat olarak Assetto garadan daha uygun. Lastik olarakta 225/40/18 Kumho PS72 aldım. Yanakları güzel duruyor fiyat performans oldugunu söyleniyor zaman geçtikçe anlayacağız.
İşlemlerden önce :
Kaliper ve Disk sıyırıcıları ilk önce 800 sulu zımpara ile zımparalayıp sonrasında Motip Üniversal Akrilik sonrasındada Motip Isıya dayanıklı Gümüş griye boyandı. Kesinlikle sağlam zımparalanması gerekiyor zımpara sonrası yüzeye hava tutmakta fayda var astar kullanmak bence lazım zımpara çiziklerini güzel alıyor daha düzgün yüzey oluyor, boyada sanırım motip en iyisi lastikçide garip garip markalar kullandık motip en iyisiymiş dedi. Finalde çok temiz bi görüntü oluştu iyiki yapmışım dedim
Zımpara Aşaması :
Motip Üniversal Astar Sonrası :
Astar üstüne iki kat Motip Gümüş Gri boya sonrası :
Finaller :
Aracın kaderi değişti diyebilirim gerçekten bu şekilde cok daha hoş durdu araç şuan basıklık dahada belirgin jantlarla araç dahada güzel durdu maşallah umarım ağız tadıyla sıkıntısız bineriz