Yeni başlayan için ürün önerisi

umeris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Peugeot 2008 marka aracım için bir temizlik kiti oluşturmak istiyorum, temelde almak istediğim ürünler şu şekilde;

oto şampuan
seramik wax
köpük yapıcı pompa
sulama tabancası (ev tipi hortuma uyumlu)
jant temizlemek için demir tozu veya muadil ürün

bu ürünler için orta fiyatta önerilerinizi alabilirim, bütçe olarak 1500-2000 arası benim için gayet okey olur çok bir bütçe ayırmayacağım.

umeris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şöyle bir baktım da smx ve titocar ürünleri ithal ürünlere yakın fiyatları var ve içerik dayanım gibi durumlari hakkında bilgiler yok bence forumu bir araştırın çok daha kaliteli ürünler bulabiirsiniz benzer fiyatlara

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Peugeot 2008 marka aracım için bir temizlik kiti oluşturmak istiyorum, temelde almak istediğim ürünler şu şekilde;

oto şampuan
seramik wax
köpük yapıcı pompa
sulama tabancası (ev tipi hortuma uyumlu)
jant temizlemek için demir tozu veya muadil ürün

bu ürünler için orta fiyatta önerilerinizi alabilirim, bütçe olarak 1500-2000 arası benim için gayet okey olur çok bir bütçe ayırmayacağım.
Sadece pompa 1000 lira civarı.
Malesef o rakam aralığında imkansız.

Kupito16

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

umeris

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sadece pompa 1000 lira civarı.
Malesef o rakam aralığında imkansız.
hocam şöyle söyleyeyim, araç benim şahsi aracım değil de annemle ortak kullandığımız bir araç olduğundan çok detaya girme taraftarı değilim çünkü çok bende olmuyor ondan çok aman aman kaliteli ürünler yok kafamda. aslında pompa acil değil, onun yerine yukarda attığım listede oto şampuanı iyi ve fp bi ürün seçtim diğerlerini cok abartmak istemedim. sizin önereceğiniz ürünler varsa çok memnun olurum 3000 liraya kadar sadece oto şampuan - wax - demir tozu üçü olsa da okeyim aslında

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Smx ve titocar bu fiyatlara ürün satabiliyorlar mı hayret.
Demir tozu yerine slopes w10 öneririm. 750 ml 400 TL.
Wax olarak da Fireball graphene wax öneririm detaymarketimde 970 lira.
Smartbee urünlerinden ben memnun kaldım alternatif olarak purestar da bakabilirsiniz.

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
hocam şöyle söyleyeyim, araç benim şahsi aracım değil de annemle ortak kullandığımız bir araç olduğundan çok detaya girme taraftarı değilim çünkü çok bende olmuyor ondan çok aman aman kaliteli ürünler yok kafamda. aslında pompa acil değil, onun yerine yukarda attığım listede oto şampuanı iyi ve fp bi ürün seçtim diğerlerini cok abartmak istemedim. sizin önereceğiniz ürünler varsa çok memnun olurum 3000 liraya kadar sadece oto şampuan - wax - demir tozu üçü olsa da okeyim aslında
@Sefa46 hocamla görüşün, kendinde bölünmüş ürünlerde mevcut. Daha ekonomik olur.