Teşekkürler. paylaşım yapmak bende istiyorum ama sorun şu izmir'de bostanlı -karşıyaka bölgesinde nerede rahat araba yıkanır ? (( ben izmir'de yılda 1-2 ay kalıyorum bu bölgede de yeniyim. zaten arabaya da yeni sahip oldum. nerede yıkarım arabayı rahat normal ?
metro gross market ilerisinde Opet e gittim. 3-4 tane yan yana 2 lira sık su + köpük yıkama servisi vardı oraya gittim. ama yanda dibimde adamlar kostikli köpükler ile araba yıkıyor devamlı ne yaparsam yapayım hepsi gelip arabanın üstüne uçuştu. birde bana uzaylıymışım gibi baktı gelen giden. hızlıca arabayı yıkayıp kaçtım. ( 90 dk da
))
metro gross market ilerisinde Opet e gittim. 3-4 tane yan yana 2 lira sık su + köpük yıkama servisi vardı oraya gittim. ama yanda dibimde adamlar kostikli köpükler ile araba yıkıyor devamlı ne yaparsam yapayım hepsi gelip arabanın üstüne uçuştu. birde bana uzaylıymışım gibi baktı gelen giden. hızlıca arabayı yıkayıp kaçtım. ( 90 dk da
Yeri olmayanlar için hep öyle bir sorun var ama yapacak bişey yok güzelce yıkıyorsun aracı yandan rüzgardan benzinlik köpüğü geliyor
Bazı benzinliklerde perde gibi bişey var o azda olsa engelliyor
Birde zaman unsuru var sıra bekliyorlar işinde uzun sürünce dik dik bakıyorlar
Arabayı yıkasayana kadar diken üstünde oluyorsun yıkama işi bitince köşeye çekiyorum arabayı anca öyle rahatlıyorum istediğim kadar takılabiliyorum öyle
Son düzenleme: