Yeni Detailer , Yeni üye olarak izmir ve antalya dan selamlar

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Teşekkürler. paylaşım yapmak bende istiyorum ama sorun şu izmir'de bostanlı -karşıyaka bölgesinde nerede rahat araba yıkanır ? (( ben izmir'de yılda 1-2 ay kalıyorum bu bölgede de yeniyim. zaten arabaya da yeni sahip oldum. nerede yıkarım arabayı rahat normal ?
metro gross market ilerisinde Opet e gittim. 3-4 tane yan yana 2 lira sık su + köpük yıkama servisi vardı oraya gittim. ama yanda dibimde adamlar kostikli köpükler ile araba yıkıyor devamlı ne yaparsam yapayım hepsi gelip arabanın üstüne uçuştu. birde bana uzaylıymışım gibi baktı gelen giden. hızlıca arabayı yıkayıp kaçtım. ( 90 dk da :p ))
Hocam
Yeri olmayanlar için hep öyle bir sorun var ama yapacak bişey yok güzelce yıkıyorsun aracı yandan rüzgardan benzinlik köpüğü geliyor
Bazı benzinliklerde perde gibi bişey var o azda olsa engelliyor
Birde zaman unsuru var sıra bekliyorlar işinde uzun sürünce dik dik bakıyorlar
Arabayı yıkasayana kadar diken üstünde oluyorsun yıkama işi bitince köşeye çekiyorum arabayı anca öyle rahatlıyorum istediğim kadar takılabiliyorum öyle

Son düzenleme:

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
teşekkürler. bende sevindim. forum sistem ve içindeki arkadaşlar olarak güzel. beğendim. ondan katılım göstermeye çalışıyorum.

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Forumun sistemi çok güzel ama uzak kaldım bu internet sistemlerine alıntı yapamadım.

internette bakıyorum youtube da yurt dışında da bütün herkeste kapalı garaj var. bilemedin evin önünde kocaman yer var. bizim profesyonel olarak işi yapanlar bile küçücük kapalı bi ortamda yapıyor işlerini. türkiye'de herşey gibi detailing te de 10-0 yenik başlıyoruz oyuna.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkürler. paylaşım yapmak bende istiyorum ama sorun şu izmir'de bostanlı -karşıyaka bölgesinde nerede rahat araba yıkanır ? (( ben izmir'de yılda 1-2 ay kalıyorum bu bölgede de yeniyim. zaten arabaya da yeni sahip oldum. nerede yıkarım arabayı rahat normal ?
metro gross market ilerisinde Opet e gittim. 3-4 tane yan yana 2 lira sık su + köpük yıkama servisi vardı oraya gittim. ama yanda dibimde adamlar kostikli köpükler ile araba yıkıyor devamlı ne yaparsam yapayım hepsi gelip arabanın üstüne uçuştu. birde bana uzaylıymışım gibi baktı gelen giden. hızlıca arabayı yıkayıp kaçtım. ( 90 dk da :p ))
Bende bostanlıda yaşıyorum, evin açık otoparkında yıkıyorum son 3-4 aydır 30 metre hortum çekerek :D Çiğli sanayide petrol ofisinde yıkıyordum ama çok problem yaşattılar diye bıraktım orayı artık resmen gelip kovdular hadi çık diye sokakta imkan varsa kesinlikle evinizde yıkayın karşıyaka bölgesinde hiç bir istasyon rahat değil. Altınyol şemikler shell biraz rahat oluyor ama akşam 10 da kapatıyorlar kova ve eldiven ile yıkamaya bişey demiyorlar tabi çok uzun sürünce arkada sıra oluyor

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende bostanlıda yaşıyorum, evin açık otoparkında yıkıyorum son 3-4 aydır 30 metre hortum çekerek :D Çiğli sanayide petrol ofisinde yıkıyordum ama çok problem yaşattılar diye bıraktım orayı artık resmen gelip kovdular hadi çık diye sokakta imkan varsa kesinlikle evinizde yıkayın karşıyaka bölgesinde hiç bir istasyon rahat değil. Altınyol şemikler shell biraz rahat oluyor ama akşam 10 da kapatıyorlar kova ve eldiven ile yıkamaya bişey demiyorlar tabi çok uzun sürünce arkada sıra oluyor
Burada bırak araba yıkamayı , sokağa park bile edemiyorum, onu bırak sokak arasında sakin bir şekilde gidemiyorum. çift sıra araba . metro 'nun ilerisinde opet te yıkadım bi kere geçen hafta . çok kötü değildi. evin önünde jant ve lastikleri yıkamayı planlıyorum. onun dışında evin etrafında araba yıkanmaz gibi ((

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Burada bırak araba yıkamayı , sokağa park bile edemiyorum, onu bırak sokak arasında sakin bir şekilde gidemiyorum. çift sıra araba . metro 'nun ilerisinde opet te yıkadım bi kere geçen hafta . çok kötü değildi. evin önünde jant ve lastikleri yıkamayı planlıyorum. onun dışında evin etrafında araba yıkanmaz gibi ((
Bostanlının en büyük problemi park maalesef. Çok evden vazgeçtim otopark olsun diye şimdi komşular alıştı benim aracı da yıkar mısın müsait olduğunda diyorlar :D Yazın dediğim petrol ofisi 12 ye kadar hizmet veriyor ama rollingci modifiyeci tayfa çok oluyor oralarda gece bile kalabalık oluyor umarım rahat edeceğiniz biryer bulabilirsiniz. Kendim yıkamayım ama güzel yıkayan yer arıyorum derseniz vip yıkama yapan tanıdık da var yönlendirebilrim ama kendimiz yıkamamız en güzeli zor şartlar altında olsa da :(

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bostanlının en büyük problemi park maalesef. Çok evden vazgeçtim otopark olsun diye şimdi komşular alıştı benim aracı da yıkar mısın müsait olduğunda diyorlar :D Yazın dediğim petrol ofisi 12 ye kadar hizmet veriyor ama rollingci modifiyeci tayfa çok oluyor oralarda gece bile kalabalık oluyor umarım rahat edeceğiniz biryer bulabilirsiniz. Kendim yıkamayım ama güzel yıkayan yer arıyorum derseniz vip yıkama yapan tanıdık da var yönlendirebilrim ama kendimiz yıkamamız en güzeli zor şartlar altında olsa da :(
yakında antalya'ya dönerim orada daha tenha yerler var. bi tık daha rahatım orada araba yıkama yeri açısından. orada araba yıkayan yer yok yakınımda. bi kaç tane kasap var o kadar. bende bu işlere arabayı çizmeden yıkayayım diye öğrenmeye başladım. çok param gitti hala gidiyor. işin kötü yanı ağız tadı ile araba yıkamak imkansız ve yıkadığım arabayı temiz muhafaza etmek çok zor .

bakıyorum millet yurtdışında tertemiz yollarda sürüyor arabalarını yıkadıktan sonra hala temiz kalıyor.

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz foruma.
İstanbul'da da aynı sorundan muzdaribiz. Kalabalık olduğu için benzinliklerde yıkarken hemen sıra oluşuyor :oops:

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Hoş geldiniz keyifli detaylar, bende sadece tetige basarak mis gibi köpük yapanlara özenle bakiyorum, insallah tenha ve kafaniza göre yikama alani bulursunuz :)