Yeni Detay Ürünleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dün izledimde benimde cok merakimi uyandirdi bu ürün. Xaron dedigine göre,dayanimida iyi olursa 2019 en iyi Detailing ürünü olabilir.
Ben bu adamin Meguiarsin cam sil haric bir ürünü begendini pek rastlamadim....ki onunda fiyatini begenmemisdi.

Edit: Meg Ultimate Compound calismayi seviyorum demisdi.
.Pardon :)
Aynen öyle. Hatta dediğim gibi yorumlarda genelde BSD övülürdü. Hiç bir şey olmasa f/p bakımından önde bulunurdu. Bu sefer onlar bile beğenmiş gibi. Bakalım ben de takipteyim. Zaten forumda da incelemesini yapmıştı @Cangp2 . Onun incelemesinde de fena gitmiyor ürün.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Nanolex firması Optimizer isimli bir ürün çıkarmış. Akışkanlığı az olan (vizkozitesi yüksek) polish ve seramik kaplama ürünlerini daha kolay uygulanabilir kılmaya yönelik bir garip ürünmüş.

" Some polishes and ceramic coatings are more viscous than others, and the thicker they are, the more effort they take to spread, increasing the risk of scratching or marring soft and delicate paint finishes. Nanolex Optimizer addresses the viscosity of these products soaking into the applied compound or coating and softening the ingredients causing the product to be tacky or grabby. The product is then easier to spread or buff, reducing the opportunity for marring paintwork. Optimizer can also be used to prolong working times when lubricating agents in compounds dry out before the diminishing abrasives fully break down. Spraying Optimizer onto the polishing pad will add lubricity allowing the abrasives to be worked fully.
When applying ceramic coatings in challenging temperature or humidity conditions, or when applying coatings with tricky solvent content, Optimizer acts as a thinning agent, allowing the coating to be worked for longer so it can be spread more uniformly for a better finish."

Nanolex Optimizer (100ml, 200ml & 750ml) | Spreading Agent for Ceramic Coatings

Son düzenleme:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bir kaç ay önce Adam's Polishes "Tire Armor" isimli bir lastik ürünü çıkartmış. Akrilik teknolojisi kullanılan bu ürünü yarı kalıcı olarak tanımlamışlar (akrilik tabakası kalıcı, parlaklık geçici) ve uzun kalıcılık süresi olduğunu belirtmişler. Aslında sitelerinde yaptıkları açıklamaya bakılırsa duruma göre değişeceğini ancak haftalar boyunca siyah kalacağını söylemişler yani öyle aman aman da uzun bir süre değil. Ürün içeriğinde silikon yokmuş bu arada o bir artı olarak sayılabilir. Yine bir başka artı özellik olarak UV koruması sağladığını söyleyebiliriz.

Ürün tek kat uyguladığında aynı firmanın mat görüntü sevenler için ürettiği "VRT" isimli ürünü ile benzer bir görüntü veriyormuş. İki kat uygulandığında ise parlak severler için ürettikleri ürün olan "Tire Shine" isimli ürün ile benzer bir görüntü veriyormuş. Yani tercihe göre iki sonuca da ulaşmak mümkün.

Bununla birlikte ürünün fiyatı 22 USD. Öte yandan bu işi layıkıyla yapan markalardan olan Feynlab firmasının bir yıldan uzun süreli koruma vaad eden "Feynlab Tire Coating" isimli ürünü ise 38 USD. Yani yakın fiyatlara ciddi bir fark var gibi duruyor. Yine de merak edenler için bilgilendireyim dedim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bir kaç ay önce Adam's Polishes "Tire Armor" isimli bir lastik ürünü çıkartmış. Akrilik teknolojisi kullanılan bu ürünü yarı kalıcı olarak tanımlamışlar (akrilik tabakası kalıcı, parlaklık geçici) ve uzun kalıcılık süresi olduğunu belirtmişler. Aslında sitelerinde yaptıkları açıklamaya bakılırsa duruma göre değişeceğini ancak haftalar boyunca siyah kalacağını söylemişler yani öyle aman aman da uzun bir süre değil. Ürün içeriğinde silikon yokmuş bu arada o bir artı olarak sayılabilir. Yine bir başka artı özellik olarak UV koruması sağladığını söyleyebiliriz.

Ürün tek kat uyguladığında aynı firmanın mat görüntü sevenler için ürettiği "VRT" isimli ürünü ile benzer bir görüntü veriyormuş. İki kat uygulandığında ise parlak severler için ürettikleri ürün olan "Tire Shine" isimli ürün ile benzer bir görüntü veriyormuş. Yani tercihe göre iki sonuca da ulaşmak mümkün.

Bununla birlikte ürünün fiyatı 22 USD. Öte yandan bu işi layıkıyla yapan markalardan olan Feynlab firmasının bir yıldan uzun süreli koruma vaad eden "Feynlab Tire Coating" isimli ürünü ise 38 USD. Yani yakın fiyatlara ciddi bir fark var gibi duruyor. Yine de merak edenler için bilgilendireyim dedim.
Bana satın alma linki lazım :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bana satın alma linki lazım :D
Üstadım işin o kısmının uzmanı sensin. Tereciye tere satmayalım. :D

Adam's Polishes ürünlerinin ithalatçısı @Detail-Box olması lazım ancak sayfalarında ürünü göremedim. Feynlab ürünleri için ise Feynlab Türkiye sayfasına yönlendiriyor. Aslında Türkiye'de olduklarından bile haberim yoktu. Kontrol ettim de alan adını 2016 yılında almışlar sanırım. Yani epeydir buralardalar demek ki. Buradan çıkan sonuç perakende ürün satışı yapmıyorlar.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Adam's severiz :D Eğer anlattıkları son kullanıcılar tarafından test edilip onaylanır ise güzel ürüne benziyor ancak fiyatı bayağı düşündürür... :dusun:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Adam's severiz :D Eğer anlattıkları son kullanıcılar tarafından test edilip onaylanır ise güzel ürüne benziyor ancak fiyatı bayağı düşündürür... :dusun:
Takipteyim ben de bakalım. Şu da var, lastik bakım ürünlerinde son kullanıcı yorumları epey değişken oluyor.

Her yıkamadan sonra lastiklerle uğraşmaktan sıkıldım. Black Pearl denk getirirsem ondan alıcam bu gidişle. Gerçi ürünün saçma sapan bir uygulanışı var ama olsun :D;

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Takipteyim ben de bakalım. Şu da var, lastik bakım ürünlerinde son kullanıcı yorumları epey değişken oluyor.

Her yıkamadan sonra lastiklerle uğraşmaktan sıkıldım. Black Pearl denk getirirsem ondan alıcam bu gidişle. Gerçi ürünün saçma sapan bir uygulanışı var ama olsun :D;

Black Pearl benimde radarımda ama dediğin gibi bulamak sıkıntı.Denk gelirse haberim olsun.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Adamın uygulama şekilleri çok iyi değil mi :D Ben de beğendim bu ürünü. Bakalım lastik parlatma kimyasalları nereye kadar gidecek :dusun:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Opti-Coat firması Clear Coat Restorer (CCR) isimli bir ürün çıkartmış. İsmiyle müstesna bu ürün için game changer deniyor ve hakikaten vadettiğini yapabiliyorsa haklı olabilirler. Özellikle self-leveling özelliği dikkat çekici. Şimdilik çok bir inceleme göremedim ancak ürün linkini ve iki inceleme videosunu ekliyorum.

1) Ürün sayfası
2)
3)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İşte gerçekten game changer olabilecek bir ürün, beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Videolar ürünün oldukça başarılı olduğunu gösteriyor. Bakalım ilerleyen günler ürünle ilgili neler gösterecek.
Bu arada bıyıklı amcanın takım elbiseyle araba yıkaması beni benden aldı. Detaya olan bu saygısıyla bir kez daha saygımı kazandı:deli: