Yeni Detay Ürünleri

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
vay be....meger sabah mesaji yazdimda bombayi birakip gitmisim.Buralar kapis kapis.....
Bize halen gelmedi :(

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Alan arkadaşlara hayırlı olsun kisin kullanimi nasil olur acaba sonucta wax uygulama zorlasiyor arac yikama surecleri uzuyor islak waxlara kayiyoruz yada fusso kisa girmeden uygulaniyor

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Evde megi bitmişte sizde bi sıkımlık varsa bi fincancık alıversek babam maaş alınca geri verecez de :utandim:
Kargoyu arıyorum doğrudan oraya gelsin lafı mı olur :arkadass:. Da @can26 nın haberi olmadan uygulamak lazım. Carnauba carnauba diye laf atıyor sonra :D.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adam senin yüzünden stokları seremiyor, uygulamalarda ürünleri carnaubalı ürün şişelerine koyuyor, gazete kağıdına sarıyor paketleri :D.
Kıskanç ya pns yok elinde kıskançlığımdan ölüyor onun 350 liralık ürünle yaptığını ben bi fıs la yaptım deli oluyor adamlar üstüne yazmış kocaman atocan ne diyorsa doğrudur içine hepsinden biraz kattık diyorlar ama ananmıyor :boxing::dangeer:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kıskanç ya pns yok elinde kıskançlığımdan ölüyor onun 350 liralık ürünle yaptığını ben bi fıs la yaptım deli oluyor adamlar üstüne yazmış kocaman atocan ne diyorsa doğrudur içine hepsinden biraz kattık diyorlar ama ananmıyor :boxing::dangeer:
350 liralık süper gloss + plasebo etkisi yapar ama doğal :komik:.