Yeni Detay Ürünleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Pinnacle, solmuş dış plastikler için Pinnacle Black Label Ceramic Trim Restorer isimli bir ürün çıkarttı. Solmuş plastiklerin rengini yerine getirdiğini ve 2 yıla kadar koruma sağladığını iddia ediyorlar. Aslında sair seramikler dış plastiklere uygulanabildiği gibi bunun gibi sadece trimler için üretilmiş Chemical Guys'ın Carbon Flex C9 Protective Coating For Trim veya Gyeon Trim gibi ürünler de var. Bununla birlikte bu üründe siyah boya da eklemişler ve solmuş plastiğin rengini geri getirmede gayet tatmin edici sonuç veriyor gibi.

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Keşke öncesi de olsa. Direkt uygulayınca acaba altında bir koruma daha var mı diye aklıma geliyor.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Keşke öncesi de olsa. Direkt uygulayınca acaba altında bir koruma daha var mı diye aklıma geliyor.
Bende herşeye şüpheyle bakıyorum hile çok kolay oluyor aynı biberondan pede dökerken bile ilk ve ikincinin ayrı malzeme olması bile ayarlanır

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bende herşeye şüpheyle bakıyorum hile çok kolay oluyor aynı biberondan pede dökerken bile ilk ve ikincinin ayrı malzeme olması bile ayarlanır
Bence o yapılmaz. Ayrıca videoda gördüğüm kadarıyla 4 farklı ürünün hepsi uygulanmış ve gün ışığında kaput çizikleri gösteriliyor. En son uygulama yapılan yerler ile yapılmayan yerler arasındaki fark çok bariz belli. Kimyasal dayanımı ve süresi vs test edildiğinde bence ortaya çıkar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Turtle bey napıyosunuz
Turtle den usta splenter a gidişat fena daha yeni yi görmeden eskitip onunda yenisini çılardılar heralde

Baya sağlam geliyor gibi gözüküyor.

Atmosferik motorların ömrü bitmeye yakın düşük hacimli turbo beslemeli motorlardan yüksek beygirler çıkmaya başladığındaki yaşadığım duygu ile bu değişik ürünler çıkmaya başladığındaki yaşadığım duygu aynı :rulet:

Alışmaya çalışıyorum halen :utan:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Atmosferik motorların ömrü bitmeye yakın düşük hacimli turbo beslemeli motorlardan yüksek beygirler çıkmaya başladığındaki yaşadığım duygu ile bu değişik ürünler çıkmaya başladığındaki yaşadığım duygu aynı :rulet:

Alışmaya çalışıyorum halen :utan:
Yeni Dünya düzeni. Kaynaklar azaldıkça daha verimli ürünlerin arayışının çogalacagı ve tek ürünle bir çok işi görecek günler bizi bekliyor. İnsan oglu hunharca çogalmayı bırakmadıkça daha neler görecegiz kimbilir.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Yok müdür buna özel demedim genel olarak bi tedbirli olmakta fayda var o yüzden her ilk gördüğümiz vidoya göre karar vermiyoruz sağlam adamların incelemelerini izliyoza hep beraber
Bence o yapılmaz. Ayrıca videoda gördüğüm kadarıyla 4 farklı ürünün hepsi uygulanmış ve gün ışığında kaput çizikleri gösteriliyor. En son uygulama yapılan yerler ile yapılmayan yerler arasındaki fark çok bariz belli. Kimyasal dayanımı ve süresi vs test edildiğinde bence ortaya çıkar