Yeni Detay Ürünleri

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Beni de götürün Japonya'ya. Çok merak ettiğim ve ilk fırsatını bulduğumda gideceğim ülke olur kendileri.
Önce kültür gezisi, sonra fabrika gezileri, sonra emlak gezintisi, sonra oturum izni başvurusu ile program tamamlanır :) Adamlar toz, çamur, tümsek bozuk yol...vs nedir bilmiyor. Sessiz inşaat icad etmişler. Bir sokaktan geçerken otobüsün önüne baretli biri atladı; ne oluyor diye öğrenmeye çalışırken, yanımızda şantiye olduğunu fark ettik ve akabinde de banttan yeni çıkmışcasına tertemiz bir beton mikseri yola çıkmıştı.
Bizde şehir içinde off road yapıyorsun, çocuk sarsıntıdan otomobilde uyuyamıyor. Orada da uçan halı üzerinde gibi yolda ilerliyorsun.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Önce kültür gezisi, sonra fabrika gezileri, sonra emlak gezintisi, sonra oturum izni başvurusu ile program tamamlanır :) Adamlar toz, çamur, tümsek bozuk yol...vs nedir bilmiyor. Sessiz inşaat icad etmişler. Bir sokaktan geçerken otobüsün önüne baretli biri atladı; ne oluyor diye öğrenmeye çalışırken, yanımızda şantiye olduğunu fark ettik ve akabinde de banttan yeni çıkmışcasına tertemiz bir beton mikseri yola çıkmıştı.
Bizde şehir içinde off road yapıyorsun, çocuk sarsıntıdan otomobilde uyuyamıyor. Orada da uçan halı üzerinde gibi yolda ilerliyorsun.
Başımıza bir de Japonya seyahati çıkarmayın :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bazı takip ettiğim kişiler var Japonya da yaşayan. Mesela 2011 yılında yaşadıkalrı 9.0 şiddetindeki deprem. Dünya ekseni 25 cm kaymış ve günlerin saniyenin 10 da 1 i kadar kısalmış. En büyük artçı şok 7,2 şiddetinde kayıtlara geçmiş. Ancak depremden kaynaklı ölü sayısına baktığınızda Tokyo da sadece 7 kişi ölmüştü diye hatırlıyorum. Asıl ölümcül olan tusunami idi.
Disiplinlerine hayranım. Bu yüzden nasıl yaşadıklarını, kültürlerini, hayatlarını vs. kısaca her yönden o ülkeyi gözlemlemek istiyorum. Tabii ki gidip orada kalmak ve geri gelmek maddi ve manevi olarak bir çok külfet içeriyor.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Vize istemiyor sanırım sadece pasaportla mı girdiniz, uçak bileti ne tuttu?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bazı takip ettiğim kişiler var Japonya da yaşayan. Mesela 2011 yılında yaşadıkalrı 9.0 şiddetindeki deprem. Dünya ekseni 25 cm kaymış ve günlerin saniyenin 10 da 1 i kadar kısalmış. En büyük artçı şok 7,2 şiddetinde kayıtlara geçmiş. Ancak depremden kaynaklı ölü sayısına baktığınızda Tokyo da sadece 7 kişi ölmüştü diye hatırlıyorum. Asıl ölümcül olan tusunami idi.
Disiplinlerine hayranım. Bu yüzden nasıl yaşadıklarını, kültürlerini, hayatlarını vs. kısaca her yönden o ülkeyi gözlemlemek istiyorum. Tabii ki gidip orada kalmak ve geri gelmek maddi ve manevi olarak bir çok külfet içeriyor.
TV'de bir tane ingilizce yayın yapan NHK diye bir Japon kanalı çıkıyor arada güzel programlar yayınlıyorlar. Kanalı açınca benimle dalga geçiyor; senin memleketini gösteriyorlar diyor :D Hatta birgün yahu madem çok seviyordun niye Japon bir hatunla evlenmedin dedi ne diyeceğimi şaşırdım. :D:D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Almanya Essen fuarında şu an Sonax ürünleri tanıtılıyor. En çok dikkat çeken ve beğenilenler:
Sonax Cutmax 2.0
Felgen Beast (ucuz ama çok daha güçlü jant temizleyici)
Yeni güçlendirilmiş geliştirilmiş seramik
Ve bir çok ürün.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Almanya Essen fuarında şu an Sonax ürünleri tanıtılıyor. En çok dikkat çeken ve beğenilenler:
Sonax Cutmax 2.0
Felgen Beast (ucuz ama çok daha güçlü jant temizleyici)
Yeni güçlendirilmiş geliştirilmiş seramik
Ve bir çok ürün.
Dün bunların hepsinin satıldığı sayfayı bulmuştum ama evden nete girince anca bunları bulabildim Ki benimde dikkatimi bu iki ürün çekmişti.
528-0-2823.png 528-0-2824.png