Yeni Detay Ürünleri

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba

Bu Ürünü daha önce gören kullanan fikir sahibi olan varmı ? Şimdiden teşekkürler
Atas markasi bende çok olumlu değil, vakti zamaninda Atas vinet ve for est kullandim ama ozamanlar bu kadar fazla secenek yoktu. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu yıllar önce...
Ürüne gelirsek kullanmadim ama kullanan arkadaslar varsa yorum yazacaktir.

emre16emre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Atas markasi bende çok olumlu değil, vakti zamaninda Atas vinet ve for est kullandim ama ozamanlar bu kadar fazla secenek yoktu. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu yıllar önce...
Ürüne gelirsek kullanmadim ama kullanan arkadaslar varsa yorum yazacaktir.
Anladım hocam, teşekkür ederim

Erdoğan Kesgin

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba

Bu Ürünü daha önce gören kullanan fikir sahibi olan varmı ? Şimdiden teşekkürler
Ben kullandım kullanmaya da devam ediyorum. Profesyonel ürünler olduğundan Atas ürünlerinde reçeteye dikkat etmek gerekiyor. Atas İn kendi sitesinden daha ucuza alabilirsiniz bakın derim.

Ürün dayanımı penaubel için hayal kurmayın haftayı çıkartır 2 hafta belki...

Halı ve koltuk ürünleri ile detap motor temizleme ürünü jantlarda kullanımı gayet iyi sonuç veriyor

emre16emre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben kullandım kullanmaya da devam ediyorum. Profesyonel ürünler olduğundan Atas ürünlerinde reçeteye dikkat etmek gerekiyor. Atas İn kendi sitesinden daha ucuza alabilirsiniz bakın derim.

Ürün dayanımı penaubel için hayal kurmayın haftayı çıkartır 2 hafta belki...

Halı ve koltuk ürünleri ile detap motor temizleme ürünü jantlarda kullanımı gayet iyi sonuç veriyor
Bilgilendirme için teşekkür ederim

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son Dakika:) GYEON yeni seramiklerini tanıttı.
Seramik isimleri aynı sadece "Evo" takısı alıyor. Gyeon 2 yıldan uzun süredir üzerlerinde çalışıyormuş. Modifiye Florine polisilizan polimerleri tarzı bir kimyasal değişiklik kullanılmış.
1)Artık stabil gölge açık alanda uygulanabiliyor
2)Dayanımları artırıldı
3)Kimyasal dirençleri artırılmış
4)Ve artık Syncro hariç tek kat uygulanıyor
5)Yeni aplikatör ve formülasyonla artık yeni 30 ml ürünler eski 50 ml ürünlerle aynı alanı kaplayabiliyormuş
Mohs Evo: Eski mohs 2 kat uygulanması gereken 18 ay vaad eden bir üründü
Artık Tek kat ve 36 ay dayanım
Can Coat Evo: 12 ay dayanım
Pure Evo: 36 ay dayanım
Sonrasında genel olarak tüm ürünleri için daha uzun süre aracın temiz kaldığından kolay temizlendiğinden uzun süre parlak kaldığından bahsettiler. Ayrıca ürünler artık daha uzun süre Beading sağlıyacakmış

Evo - Gyeon Quartz

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Son Dakika:) GYEON yeni seramiklerini tanıttı.
Seramik isimleri aynı sadece "Evo" takısı alıyor. Gyeon 2 yıldan uzun süredir üzerlerinde çalışıyormuş. Modifiye Florine polisilizan polimerleri tarzı bir kimyasal değişiklik kullanılmış.
1)Artık stabil gölge açık alanda uygulanabiliyor
2)Dayanımları artırıldı
3)Kimyasal dirençleri artırılmış
4)Ve artık Syncro hariç tek kat uygulanıyor
5)Yeni aplikatör ve formülasyonla artık yeni 30 ml ürünler eski 50 ml ürünlerle aynı alanı kaplayabiliyormuş
Mohs Evo: Eski mohs 2 kat uygulanması gereken 18 ay vaad eden bir üründü
Artık Tek kat ve 36 ay dayanım
Can Coat Evo: 12 ay dayanım
Pure Evo: 36 ay dayanım
Sonrasında genel olarak tüm ürünleri için daha uzun süre aracın temiz kaldığından kolay temizlendiğinden uzun süre parlak kaldığından bahsettiler. Ayrıca ürünler artık daha uzun süre Beading sağlıyacakmış

Evo - Gyeon Quartz
18 ay vaad edilen ürün 3 ay dayandığına göre şimdi 6 ay dayanacak yani, süper :smilex: