Yeni Detay Ürünleri

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dediğiniz gibi epey iyi duruyor ancak paylaşım yapan hesap hep aynı. Böyle devrim niteliğinde bir ürün ise daha çok paylaşım olurdu diye düşünmüyor değilim. Aşırı sıcak iklimlerde 1 yıl, normal iklimlerde 2 yıl demişler ama dediğim gibi paylaşım çok yok. Belki de vadettiğini çok da yerine getirmiyordur bilemiyorum. Görünce paylaşmak istedim.
Vaat ettigi süreler kesinlikle tutmuyor hocam bunun özellikle" TR şartlarinda " mantigiyla alakasi yok.

Hicbir Marka Gerçegi yansitmiyor Fireball Ceo sunun dedigini size eksiksiz bir şekilde aktariyorum " En iyi Seramigiz dayanim suresi 1 yildir,Süreyi uzatmak isterseniz 1 yil sonra tekrar uygulama yapin diye belirtti,"

Hemen şu soruyu sordum peki 10 yil dayanim diye sundugunuz Fireball Dok do neden 3/4 ay surede dayanimini kaybediyor dedim.Biz TR nin reklam ve satiş politikasina karişmiyoruz onlar o sekilde belirtmistir dedi :)

Fireball Dokdo 100 ML

Ortalama bir araca 15 Ml sursen her sene 7/8 sene dayanir bu mantikla :)

Bircok markanin ürünü kesinlikle Reklam ve Pazarlama vaat ettigi sureleri kesinlikle yerine getiremiyor.

Bir Markanin Wax ini araca uyguladik kapali alana biraktik 6 ay dayanimi vardi sozde 1 kez yikadik wax adina birsey kalmamisti :terlisırıtan:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Vaat ettigi süreler kesinlikle tutmuyor hocam bunun özellikle" TR şartlarinda " mantigiyla alakasi yok.

Hicbir Marka Gerçegi yansitmiyor Fireball Ceo sunun dedigini size eksiksiz bir şekilde aktariyorum " En iyi Seramigiz dayanim suresi 1 yildir,Süreyi uzatmak isterseniz 1 yil sonra tekrar uygulama yapin diye belirtti,"

Hemen şu soruyu sordum peki 10 yil dayanim diye sundugunuz Fireball Dok do neden 3/4 ay surede dayanimini kaybediyor dedim.Biz TR nin reklam ve satiş politikasina karişmiyoruz onlar o sekilde belirtmistir dedi :)

Fireball Dokdo 100 ML

Bircok markanin ürünü kesinlikle Reklam ve Pazarlama vaat ettigi sureleri kesinlikle yerine getiremiyor.

Bir Markanin Wax ini araca uyguladik kapali alana biraktik 6 ay dayanimi vardi sozde 1 kez yikadik wax adina birsey kalmamisti :terlisırıtan:
Aynen öyle hocam. Maalesef çok uçuk fiyatlara seramik kaplama yapılıyor ülkemizde ve 5 sene 7 sene koruduğu söyleniyor

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli

Fireball Dokdo 100 ML

Hocam Fireball butterfly var bende de. 8 ay oldu ilk günki gibi. Uygulama yaptırdığım yerde seramik yapılan takoz bezinin duruma bakmak istedim. Kaskatı idi. Sanki havada donmuş gibi ve kıvrılmıyordu bile. Baya sert bir ürün demekki. Düzgün koşullarda yıkanan ve 3 ayda bir seramiği uygun ürünlerle desteklendiği zaman seramiğin kendi aracım için dayanımının 1 sene daha rahat devam edeceğini düşünüyorum şahsi görüşüm :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Ne kadar yeni bilmiyorum ama "Shiny Car Stuff" isimli bir ürün çıkmış. Epey iyi duruyor ama fazla yorum yok. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
- Videos

-
Türkiye de de yapıyorlar bundan, videolarda çok güzel aldatmaca var.. Hindistan cevizi yağı ve beyaz sirkeyi karıştırın, sıvı halde sürün, çizği bile doldurduğu için çizik yok oluyor, sözde! Aracı yıkayınca büyü bozuluyor. Bu şekilde araç satanlar bile vardı..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Türkiye de de yapıyorlar bundan, videolarda çok güzel aldatmaca var.. Hindistan cevizi yağı ve beyaz sirkeyi karıştırın, sıvı halde sürün, çizği bile doldurduğu için çizik yok oluyor, sözde! Aracı yıkayınca büyü bozuluyor. Bu şekilde araç satanlar bile vardı..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük ihtimalle, belki daha da kötü bilemiyorum. Reddit’e bir başlıkta gördüm boyaya zarar verdi demişler. Neyse pas diyelim.

Bir ara Lexus kendini onaran boya tanıtmıştı, aslında sektör bir şekilde yapar bu işi de işte biz ne ile uğraşacağız.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bugün detayda vonixx sintra'yı kullandım.
Sefa bey tavsiye edince geçenlerde kendisinden almıştım. Tavsiyesileri hiç bir zaman boş çıkmaz :) ,
Sintra ile tüm aracın içini geçince, en çok kirlenen sağ arka kapı eşiğini koruma ürünü sürmeden tekrar sintra ile geçtim, durumu anlatmak için fotoğrafladım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
AutoBrite Ürünleri Satışa Cıkmış Bana uygun geldi sanki fiyatları özellikle 500 Ml likler Orjinal şişeli ve baslıklarıyla cok güzel duruyor haksızmıyım amirim @Sefa46
2021 Yilinda Ülkemize gelen Autobrite Markasi sektöre veda etmistir.

Markanin önde gelen ürünleri Magifoam ve Glazeler artik yok.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bak bu üzdü.. Megifoam üzümlü kekim :)
Bir çok oldukça iyi ürünü vardı sadece Megifoam da degil neden acaba?
İlk.zamanlar.geldiginde coknuygundu birde rakip marka yoktu sonradan Deturner ADBL Carpro Markanin önüne gecti Fiyat performans konusunda.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
İlk.zamanlar.geldiginde coknuygundu birde rakip marka yoktu sonradan Deturner ADBL Carpro Markanin önüne gecti Fiyat performans konusunda.
Fiyat konusunda bilemiyorum ama performans olarak Megifoam'ın üstüne, yanına etrafına yaklaşanı görmedim :D Allahtan Kastamonu grubumuz da 5'er Litrelik galonlar halinde stokluyuz bir 5L daha alsak mı diye onu konuşuyorduk bu haberden sonra :)