Yeni Detay Ürünleri

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam bu tür eldivenlerden pek randıman alamadım kullanımı hantal ve pek hoş olmuyor. jantlarda bu verdiğim linkdeki eldiveni kullanabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Fiyat araştırması yapmadım ilk açılan linki paylaşıyorum

TRY 0.09 | Microfiber Wool Soft Auto Car Washing Glove Cleaning Car Cleaning glove Motorcycle Washer Care Car paint Wash care tools
1.95US $ |Microfiber Wool Soft Auto Car Washing Glove Cleaning Car Cleaning glove Motorcycle Washer Care Car paint Wash care tools|Washing Gloves| - AliExpress

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler, Çin malından ziyade Kore üretimi kaliteli ürünler tercihim. Fiyat benim için kriter değil. Üründen temin etmeye çalışacağım. Kullanınca yorumlarım temin edebilirsem. Tekrar teşekkürler.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler, Çin malından ziyade Kore üretimi kaliteli ürünler tercihim. Fiyat benim için kriter değil. Üründen temin etmeye çalışacağım. Kullanınca yorumlarım temin edebilirsem. Tekrar teşekkürler.
Burda olay Çin kore malı değil hocam link attığınız tip eldivenden 3-4 tane dodo vs avrupadan kore vs üretimi alıp beğenmediğim tip bir eldiven. Elinizi içine sokarsınız jant yüzeyine tam oturtamazsınız aralara girmez vs vs.

Size şöyle bir örnekte vereyim mesala çin malı uzun tüylü merinos yünü yıkama eldiveni üzerine mikrofiber eldivenin feriştahını getirseniz koyun yünü eldivene göre yüzeyi çizer tecrubeyle defalarca sabittir. Ben size kolay kullanım olarak tavsiye verdim diğer türlü koreymiş çinmiş amerikanmış işim olmaz yani her zaman amaç en iyi sonuca gitmektir.

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Burda olay Çin kore malı değil hocam link attığınız tip eldivenden 3-4 tane dodo vs avrupadan kore vs üretimi alıp beğenmediğim tip bir eldiven. Elinizi içine sokarsınız jant yüzeyine tam oturtamazsınız aralara girmez vs vs.

Size şöyle bir örnekte vereyim mesala çin malı uzun tüylü merinos yünü yıkama eldiveni üzerine mikrofiber eldivenin feriştahını getirseniz koyun yünü eldivene göre yüzeyi çizer tecrubeyle defalarca sabittir. Ben size kolay kullanım olarak tavsiye verdim diğer türlü koreymiş çinmiş amerikanmış işim olmaz yani her zaman amaç en iyi sonuca gitmektir.

Videoda gayet güzel gözüküyordu tüm aralara ve jant kolları arkasına girebilmek, ergonomi adına başparmak ayrı olunca . Deneyip yorumlayacağız artık, dediğiniz gibi Süleyman Hocam kişisel tercih meselesi. Linkini yolladığınız üründen bende var araç içinde camlar için kullanıyorum jant için rahat edebileceğim bir tarz değil. Ayrıca Uzun tüylü Merinos eldivenlerden kullandım. Bakımı zahmetli ve ömrü kısa geldi.

Forumda @SaNToS yazınca Carbon Collective sitesinde göremedim jant eldiveni diye markanın instagram ve kendi web sitesine bakınca dikkatimi çekti yeni detay ürünü diye paylaşmak istedim.

Elinizde bu tarz varsa beğenmediğim dediğiniz jant eldiveni, ücreti mukabilinde satın alabilirim denemek için.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Videoda gayet güzel gözüküyordu tüm aralara ve jant kolları arkasına girebilmek, ergonomi adına başparmak ayrı olunca . Deneyip yorumlayacağız artık, dediğiniz gibi Süleyman Hocam kişisel tercih meselesi. Linkini yolladığınız üründen bende var araç içinde camlar için kullanıyorum jant için rahat edebileceğim bir tarz değil. Ayrıca Uzun tüylü Merinos eldivenlerden kullandım. Bakımı zahmetli ve ömrü kısa geldi.

Forumda @SaNToS yazınca Carbon Collective sitesinde göremedim jant eldiveni diye markanın instagram ve kendi web sitesine bakınca dikkatimi çekti yeni detay ürünü diye paylaşmak istedim.

Elinizde bu tarz varsa beğenmediğim dediğiniz jant eldiveni, ücreti mukabilinde satın alabilirim denemek için.
Benim verdiğim likdeki O tür bir eldiveniniz varsa bir kez jantta deneyin derim. Yıkama eldiveni Dediğiniz gibi tercih meselesi tek taraflı merinos yünü eldiven benim kulanım kolaylığı olarak neredeyse 12-13 yıldır en favori eldivenim üzerinden çok eldivenler denedim testler yaptım vaz geçemiyorum. bakımı çok kolay geliyor hatta 2010 yılında aldığım car pro eldivenim var halen daha taş gibi maşallah ama arada aldığım kullandığım 6-7 ayda attığım bu tür eldivenlerde oldu. Bu tamamen koyunun gerçek yün kalitesi ile ilgili.

Mesela yıkama esnasında mikrofiber eldivenler yapısı gereği küçük parçacık taşları içerisine hapsedemez ve yüzeyde sürtmeye devam edersiniz ama uzun koyun yünü eldivenler buğday nohut tanesi kadar parçacıkları bile araca sürtmesine engel olup içerisinde hapsedebilir. Hurda panel üzerinde çıkma krom parçalarda defalarca test ettim. Bana güvenli yıkamamı dayanıklılıkmı derseniz 3 ayda eldiveni çöpe atarım arkasına bile bakmam.

Ürünleri ücret karşılığında satma konusunda bu güne kadar forumda hiç ürün satmadım satmayıda düşünmüyorum hele hele memnun olmadığım ürünü kesinlikle başka bir forum üyemize satmam.

Beğendiğim favori bir ürün olursa link paylaşırım o link üzerinden isteyenler alır.

Konuyuda fazla dağıtmayalım keyifli forumlar dilerim.

Son düzenleme:

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Benim verdiğim likdeki O tür bir eldiveniniz varsa bir kez jantta deneyin derim. Yıkama eldiveni Dediğiniz gibi tercih meselesi tek taraflı merinos yünü eldiven benim kulanım kolaylığı olarak neredeyse 12-13 yıldır en favori eldivenim üzerinden çok eldivenler denedim testler yaptım vaz geçemiyorum. bakımı çok kolay geliyor hatta 2010 yılında aldığım car pro eldivenim var halen daha taş gibi maşallah ama arada aldığım kullandığım 6-7 ayda attığım bu tür eldivenlerde oldu. Bu tamamen koyunun gerçek yün kalitesi ile ilgili.

Mesela yıkama esnasında mikrofiber eldivenler yapısı gereği küçük parçacık taşları içerisine hapsedemez ve yüzeyde sürtmeye devam edersiniz ama uzun koyun yünü eldivenler buğday nohut tanesi kadar parçacıkları bile araca sürtmesine engel olup içerisinde hapsedebilir. Hurda panel üzerinde çıkma krom parçalarda defalarca test ettim. Bana güvenli yıkamamı dayanıklılıkmı derseniz 3 ayda eldiveni çöpe atarım arkasına bile bakmam.

Ürünleri ücret karşılığında satma konusunda bu güne kadar forumda hiç ürün satmadım satmayıda düşünmüyorum hele hele memnun olmadığım ürünü kesinlikle başka bir forum üyemize satmam.

Beğendiğim favori bir ürün olursa link paylaşırım o link üzerinden isteyenler alır.

Konuyuda fazla dağıtmayalım keyifli forumlar dilerim.

Süleyman Hocam verdiğiniz linkteki üründen var zaten bende, dediğim gibi aracın içinde camları silerken kullanıyorum. Jant için pratik gelmiyor bana. Yıkama eldiveni olarak da Klin eldivenden memnunum, hatta muadil birkaç tane daha aldım deneyince onları da yorumlarım, Merinos olanları denedim bana uymuyorlar, sevemedim.

Yeni bir detay ürünü paylaştım ilgili başlık altında ilgimi çektiği için, nerden denk geldiğini de hatta yazdım. Kullanmadığınız ürün hakkında muadillerini örnek göstererek olumsuz yorum belirtip bence hiç alakası olmayan başka bir ürün tavsiye ettiniz. Yetmedi iç mekanda cam silerken kullanıyorum var o üründen dedim, kaliteli ürün tercihim deyince Çin, Kore farketmez dediniz. En son da konuyu yıkama eldivenlerine getirip paylaştığım ürün ile alakasız yazarak konuyu zaten siz dağıtıyorsunuz en başından beri.

Hiçbir ürün, hiçbir marka ile bir bağım yok. Parasını verip ürün alıp denemeyi seven birisiyim. Herkesin ürün tercihi de farklı olabilir saygım var ama siz dediniz diye Klin eldiveni kullanmayı bırakıp Merinos eldivene dönecek halim de yok veya ilgimi çeken denemek istediğim bir ürün için de kalsın o zaman cam silerken kullandığım eldiveni kullanayım jantlara diyecek halim de yok. Tecrübeleriniz önemli ama dediğiniz gibi konuyu dağıtmanızın da anlamı yok, benim de kendi şahsi fikir ve tecrübelerim var detay ve ürünler hakkında ilgili konularda yazarım denk gelirse ileride. İlgisiz mesajları silebilirsiniz, hatta paylaştığım linki de silebilirsiniz beğenmediyseniz ürünü sıkıntı değil. Ürünü alıp deneyince yorumlarımı paylaşırım olumlu veya olumsuz müsadeniz olursa.

Size de keyifli forumlar...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Su Anda Hollandadan Kargo Siparişim Mevcut Yolda Takılma Durumundan Korkmuyorum Artık 1 er 2 ser adetten takılmıyor vergi bedeli olmasa birde kargo pahalı malesef.
O site güzel site ama kargo bedelini çok yazıyorlar :(
Ez car care'de sağolsun 1 parça ürün dedim herifler standard 40 pound kargo isterük diye cevap verdiler, ingilizce çüş diyemedim.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
O site güzel site ama kargo bedelini çok yazıyorlar :(
Ez car care'de sağolsun 1 parça ürün dedim herifler standard 40 pound kargo isterük diye cevap verdiler, ingilizce çüş diyemedim.
oo sheett diyecektin abi :sırıtan1::terlisırıtan: fırça havlu türü ürünleri artık trden almıyorum abi 1 kez istediklerimi alıyorum cikariyorum gozden kargo ucretini 27 euro falan tutuyor az degil ama ürünleri az fazla alıyorum en son 12 parça gelmişti değdi

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ben o yün eldivenlerden seneler önce 3 tane aldım abi, birini de Muammerin adına almıştım. Dediğin gibi kralı da gelse o yün eldivenlerin üzerine tanımıyorum :) Ben yanlışlıkla çamaşır makinesine atıp hiç ettim eldivenleri, daha da almak nasip olmadı. O gün bugündür abidik gubidik kore malları ile idare ediyorum.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ben o yün eldivenlerden seneler önce 3 tane aldım abi, birini de Muammerin adına almıştım. Dediğin gibi kralı da gelse o yün eldivenlerin üzerine tanımıyorum :) Ben yanlışlıkla çamaşır makinesine atıp hiç ettim eldivenleri, daha da almak nasip olmadı. O gün bugündür abidik gubidik kore malları ile idare ediyorum.
Muzaffer Senin eldivenler bu şekildemiydi benim kullandığım bunlar.
Araçlarıma göre kullanım kısa ve uzun tüylü tukaka merinos koyun tüyü çin malları. koreliler ahhh koreliler

Buda heryere giren araç alt kısımlarında jantlarda mükemmel kullanım kolaylığı sağlayan ucuz çin malı eldiven.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Araçlarıma göre kullanım kısa ve uzun tüylü tukaka merinos koyun tüyü çin malları. koreliler ahhh koreliler

Buda heryere giren araç alt kısımlarında jantlarda mükemmel kullanım kolaylığı sağlayan ucuz çin malı eldiven.

Süleyman hocam bendede aynısı mevcut @onurçiko tavsiye üzerine almıştım çok rahat kullanılabiliyor.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

Benim aldıklarım 1. fotoğrafta ortada duran kırçıllının aynısıydı abi. Kaç senedir şunlara yaklaşan tek mal yok piyasada. Mikrofiberler tanecikleri kaportada gezdirirken bu tuttuğu taneciği anca kovaya daldırınca salıyor.

Aşağı Koreliler biraz reklamı seviyor, fazla K Pop dinlemenin zararı işte.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Benim aldıklarım 1. fotoğrafta ortada duran kırçıllının aynısıydı abi. Kaç senedir şunlara yaklaşan tek mal yok piyasada. Mikrofiberler tanecikleri kaportada gezdirirken bu tuttuğu taneciği anca kovaya daldırınca salıyor.

Aşağı Koreliler biraz reklamı seviyor, fazla K Pop dinlemenin zararı işte.
Bunlarda 2 yıl önce tanesini 2.5 dolara ücretsiz kargo ile 15 adet civarı aldığım ve halen daha beğenerek kullandığım ne uzun ne kısa tüylü tam ideal kenarsız 600 gsm (gramı ölçüldü) etiketsiz wax silme bezleri. AliExpress harici aldım Satıcının linkini unuttum aklıma gelince paylaşacağım.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bunlarda 2 yıl önce tanesini 2.5 dolara ücretsiz kargo ile 15 adet civarı aldığım ve halen daha beğenerek kullandığım ne uzun ne kısa tüylü tam ideal kenarsız 600 gsm (gramı ölçüldü) etiketsiz wax silme bezleri. AliExpress harici aldım Satıcının linkini unuttum aklıma gelince paylaşacağım.

Bu bezler bir yerden tanıdık geldi. Güncel kur ile beraber tanesi 20 22 lira ediyor abi :komik:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu bezler bir yerden tanıdık geldi. Güncel kur ile beraber tanesi 20 22 lira ediyor abi :komik:
Serkan yılmazda 10 adet civarı almıştı belki oradan tanıdık geliyordur. Link Benim aklıma gelmezse onada sorayım.