Merhabalar arkadaşlar;
Öncelikle mekan değişmiş diyeceksiniz, söyle açıklayayım. Eski garaj olarak kullandığım yer biliyorsunuz arkadaşımın yıkamasının içindeydi, arkadaşım orayı devredince bende kendime hobi garajı olarak kullanabileceğim bir yer arayışına başladım ve bu yeni garajımı kiraladım. @Muratcan ile uzun bir arayış sonunda tam istediği gibi bir yer nasip oldu. Güzel detaylar yaparız inşallah burada.
Garajın daha kapılarını açar açmaz da kapıdan içeri forumdan iki çok güzel insanı misafir ettik. @Ttfor1 ve @Sercan20 ile güzel bir detay günü geçirdik. @Ttfor1 kardeşim arabayı yeni almış, serviste seramik işlemi yapmışlar daha doğrusu yapamamışlar, düzeltmekte bana nasip oldu.
Arabanın soğumasını bekledik ve uygulamaya başladık.
Uzun yol kiriyle beraber kirli hallerimiz.
Davlumbazlarla başlıyorum ön yıkamaya her zamanki gibi, Saf Ceviz kullandım.
Jantlara Adams Deep Wheel Cleaner kullandım.
Jantlardan çok demirtozu çıkmadı.
Hemen sonrasında Flowey B33 ile ön yıkamamıza devam ediyoruz.
Köpüğümüz çalışırken detaylara girişiyoruz.
Ve durulamızı yapıp ve ön yıkamamızı bitiriyoruz.
Sıradaki işlemimiz kapı içlerinin temizliği.

Öncelikle mekan değişmiş diyeceksiniz, söyle açıklayayım. Eski garaj olarak kullandığım yer biliyorsunuz arkadaşımın yıkamasının içindeydi, arkadaşım orayı devredince bende kendime hobi garajı olarak kullanabileceğim bir yer arayışına başladım ve bu yeni garajımı kiraladım. @Muratcan ile uzun bir arayış sonunda tam istediği gibi bir yer nasip oldu. Güzel detaylar yaparız inşallah burada.
Garajın daha kapılarını açar açmaz da kapıdan içeri forumdan iki çok güzel insanı misafir ettik. @Ttfor1 ve @Sercan20 ile güzel bir detay günü geçirdik. @Ttfor1 kardeşim arabayı yeni almış, serviste seramik işlemi yapmışlar daha doğrusu yapamamışlar, düzeltmekte bana nasip oldu.
Arabanın soğumasını bekledik ve uygulamaya başladık.
Uzun yol kiriyle beraber kirli hallerimiz.
Davlumbazlarla başlıyorum ön yıkamaya her zamanki gibi, Saf Ceviz kullandım.
Jantlara Adams Deep Wheel Cleaner kullandım.
Jantlardan çok demirtozu çıkmadı.
Hemen sonrasında Flowey B33 ile ön yıkamamıza devam ediyoruz.
Köpüğümüz çalışırken detaylara girişiyoruz.
Ve durulamızı yapıp ve ön yıkamamızı bitiriyoruz.
Sıradaki işlemimiz kapı içlerinin temizliği.

Ekli dosyalar
-
25.8 KB Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

,aracada maşallahımızı bırakmadan geçmeyelim,güle güle kullanılsın