Onur abi tekrardan söyliyim ellerine emeklerine sağlık,
@Muratcan abiye de sevgiler.

Tabi Murat abi sonradan geldi gözümden kaçırmadım değil.

Harbiden Onur abi hayat offline yapıp detaya başlıyor, 2-3 soru sorıyım dedim adam konsantre olduğu için bizi duymuyor bile.

Aşırı yorucu aynı zaman da baya bir eğlendiğim bir gündü, o garaj da çeyizden istediğimizi seçip uygulamak da harikaydı. Bide uygulanan finish ve makina mükemmeldi, üstene de Onur abi gibi bir usta yapınca mis oldu mis.

Tek katta herşeyi silip süpürdü, yanlış hatırlamıyorsam 1 mikronla işi halletti, valla helal olsun.
Kardeşim cevap yazmıştım ama silinmiş

Teşekkür ederim tekrar, çok güzel bir gün geçirdik, Garaj her zaman emrinizde, istediğiniz ürünü kullanın.
1 mikron çok dedin, o ağır çizik girdiğimiz yerler.
Yine şanslı bir civic,şanslı bir üye kral sahnede finaller efsane emeğine sağlık abi bize düşen bir yorum yok

,aracada maşallahımızı bırakmadan geçmeyelim,güle güle kullanılsın

Teşekkür ederim kardeşim, seni de bekleriz, buyur gel artık.
Onur abiyi izlemek büyük bi zevkti. Bir yandan izlerken bir yandan bir şeyler kapmaya çalıstık. Yardımları ve güzel sohpeti için çok teşekkürler ederiz. Detay için olamasada sohpetin iki belini bükmek için Denizliye'de bekleriz efeniiiim
Teşekkür ederim kardeşim, benim içinde güzel ve özel bir gündü, inşallah daha geniş vakitli, çay kahve içmeli de bir buluşma yaparız.
@onurçiko Onur abi Tayfun abiyle en güvenli şekilde yıkayacağımıza emin olabilirsin.

(Bütün yazıların kalın harf ile yazılması foruma aykırı abi, hemen değiştir derim.)
Amann, takipteyim, düzgün yıkayın çizmeyin
@onurçiko yeni yeriniz hayırlı olsun. Ellerinize sağlık harika bir çalışma yapmışsınız.
Teşekkür ederim, darısı hepimize.
Onur abi yeni mekan hayırlı olsun inşallah.
@Ttfor1 arabanız hayırlı olsun.
@Sercan20 ellerine sağlık çekimler çok güzel olmuş.
@Muratcan a da selamlar

Seramik ve
@onurçiko 

Finaller harika olmuş her zamanki gibi.
Teşekkür ederim kardeşim, seramiğe bakışımı biliyorsun, burada olsa yapmazdım, bir zymöl hakkıydı, ama uzaj olunca yapacak birşey yok.
@onurçiko Onur, sen adada kimlerdendin

Ne bu sakal yahu

Bu uygulama da ödül oyunumuydu

(Dayak yiyeceğim az kaldı

)
Ellerine emeklerine sağlık
@Ttfor1 Honda'nızı güle güle kullanın
Teşekkür ederim Hakan, sakal karantina sakalı, yıllardır hergün traş olmanın acısını çıkarıyorum. Kaptan mağara adamına döndüm
@onurçiko masterim ellerine sağlık herzamanki gibi uygulama

mekanin hayirli olsun Rabbim hayirlisini nasip etsin
@Ttfor1 honda candir

hayirli olsun
Teşekkür ederim İdris'cığım, Allah size daha iyisini nasip ersin inşallah.
Elinize sağlık dün videoyu izlemiştim baştan sona

Yeni yeriniz ve yeni yardımcılarınız hayırlı olsun
Teşekkür ederim kardeşim, yardımcılar bir parmak bal çalıp kaçtılar, yine kaldık Murat'la başbaşa
Ellerinize sağlık söylenecek bir şey bırakmamışsınız

uygulama size yakışır cinsten efsane olmuş.

Bu maşallahta yeni garajınıza gelsin. Allah utandırmasın İnşallah herşey gönlünüze göre olsun.
Edit: Bu mesajın aynısını gecede yazmıştım ama silinmiş anlayamadım
Teşekkür ederim, hepimize nasip olur inşallah. Bende cevap yazmıştım ama o da gitmiş
bak bak bizim denizlilere antalya ya kadar gitmişler

ama aracı mastera teslim etmeniz çok doğru seçim olmuş . Ellerine sağlık master yeni mekan hayırlı olsun kapalı yer olması çok iyi olmuş buradan harika uygulamalar gelir.
Teşekkür ederim Sensei, valla artık uygulama yaparken yağmur yapacak korkusu olmadan uygulama yapmak en keyiflisi. Daracık yere malzeme sıkıştırmakta olmayacak, Ferah ferah takılalım biraz. Düzenlemeler devam ediyor, dün kapıları boyadım, bu gün makinaları temizledim, yarın biraz da dekorasyon yapacam.
Yeni mekan hayırlı olsun üst düzey uygulamaların burada da geleceği çok belli

araç sahibi de iyi günlerde kullansın
Teşekkür ederim kardeşim, elşmizden geldiğince yapacaz birşeyler.
Teşekkür ederim kardeşim, buyur gel her zaman beklerim. Hazır ortam var işte
@onurçiko yeni mekan hayırlı olsun abi, Uygulamaya diyecek birşey yok , kaliteni konuşturmuşsun
Teşekkür ederim kardeşim, estağfurullah.
Abi yeni yerin hayırlı olsun , mekanın tam kapalı olması daha güzel olmuş .
Uygulamayada artık diyecek birşey yok , sen yapınca daha azını zaten bekleyemiyoruz şaşırtmıyorsun bizi
Teşekkür ederim kardeşim, kapalı su geçirmeyen bir yer hep hayalimdi, şükür Rabbime oldu, Allah hepimize nasip etsin.
Ellerine sağlık hacı
Uygulamaya zaten söylenecek söz yok

Yeni mekanın hayırlı olsun
Bol detaylı günler
Teşekkür ederim hacı. Gel senin polisajı da çıkaralım aradan
Eline sağlık Onur abi, forumdan önce youtube'da izlemiştim. Sonuçlar harika.
Yeni mekan hayırlı olsun, güzel günlerde, güzel işler yapman dileğiyle.
Tac system seramik olarak quartz shine mı kullandın ? Eğer öyle ise amatör kullanıma uygun mudur ? Uygulama ve silme arasında ortam sıcaklığına göre ortalama ne kadar beklemek gerekiyor ?
Teşekkür ederim, evet kardeşim, silme süresi 1-3 dk, ama hava nem durumuna göre 5-6 dakika da veriyor uygulaması kolay yani.
Teşekkür ederim kardeşim
Abi eline koluna sağlık, yeni mekan sana ve
@Muratcan 'a uygulama
@Ttfor1 hocama kameramanlıkta
@Sercan20 a hayırlı olsun, keyifli ve güzel bir gün geçirdiğiniz belli oluyor. Allah önce bana

herkesin gönlüne göre mekanlar nasip etsin
Teşekkür ederim kardeşim, Amin. Fözler senide aradı.
1 günde mekan tutuluyor muymuş? Evet tutuluyormuş. Canlı şahidi oldum
@Ttfor1 güzel günlerde kullan aracını

Sevgiler kardeşim
@Sercan20
Hızlıyımdır bilirsin