Reklam gibi olacak ama Perwoll Bakım ve Onarım ürününü kesinlikle tavsiye ederim. Granül sabundan daha iyi oluyor. Ayrıca yeni tip kurutma makinalarında düşük ısı ile kurutuyorum bezlerimin tamamını 2 senedir. Hem yumuşacık çıkıyor hem de toz, kir vs. bezden tamamen uzaklaşıyor. Fırçaladığım bezlerim deforme olduğu için artık böyle yıkıyorum. Ultrawoolyyi böyle dirilttim.
Aynen ben yazacaktım perwolu, ağzımdan aldın
Kullanabilirsiniz sirkeyi de. Daha iyi olur.30-40 derece yeterli.
Ben genelde 45 derecede, 2-3 yıkamada bir 60 derecede yıkıyorum. Fazla sıcak bezin yapısını bozuyor. Beyaz sirkeyi daha önceden yumuşatıcı niyetine koyuyordum ancak şu an bezleri kurutma makinasına attığım için ihtiyaç duymuyorum pek. Eğer ben asarak kurutuyorum diyorsanız kullanmanız daha iyi olur.
Bence bezleri kurutma makinasına atma kesinlikle, kullanma talimatlarında özellikle belirtiliyor.
Doğru öyle bir problem var. Eski tür makinalarda rezistansla ısıtarak kurutuyordu şimdikilerde ısı ayarı yapıp havalandırarak kurutuyor. Nemlendiriyor falan. Yine de zarar veriyordur büyük ihtimalle. Ama 2 senedir hiçbir bezimde problem yaşamadım. Kurutacak yerim olsa asarak kuruturum ama ne yazıkki durum bu.
Bilgi paylaşımı dediğin böyle olur.
Bende Perwoll alayım