Herkese selamlar,
Haftalık yıkama işini 3 hafta kadar geciktirmenin akabinde bu gün artık ertelemeyip işe giriştim. Kullandığım ürünleri de sırası ile paylaşacağım. Önerilerinizi dikkate alacağımı belirtmek isterim. Zira bazı ürünlerden memnun değilim.
Önce kirli haller,
İlk etapta kwazar ile fontusu doldurup meydana indim. Ön yıkamada Valet Pro ANFS kullandım. Son derece memnunum kendisinden.
Ön yıkamayı direk kirli araca uyguladım. Önce su tutma filan yapmadım. Zaten fontus 15 litre bir daha su taşımaya üşendim.
4-5 dk sonra direk durulamaya geçtim. Kurumuş kuş pislikleri vs çok kolayca söküldü. Bu arada fontus 15 bar basınçlı bir alet, sökmek için tazyik kullanmaya gerek kalmadı.
Çift kova için ufs kuzu postu eldivenle meguiars cilalı meşhur sarı şampuanı kullandım.
Lastikleri eski ufs ile temizleyip Af iron out sıktım.
Fotosunu çekemediğim işler;
Dış kauçuk kısımlar için AF Revive, lastik parlatıcı Sonax mavi jel, iç kısımlarda torpido vs için AF spritz kullandım. Sonax jel uygulaması gıcık bir ürün ve alternatifini öneren olursa sevinirim.
Bu arada camlara Flowey S3 glass cleaner kullandım ama bana göre beş para etmez bir ürün. Muhtemelen cam suyuna katıp kullanacağım
MJJC havlu ile duruladım, AF Finale ile de finish yaptım bitti.
Lastik temizliği için fırça önerinize açığım.
Peşinen teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi