Yıka, durula, cilala, parlat :) Golf haftalık bıcı bıcı :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Celal hocam eline sağlık, maşallah.. Benimde mavi naylonlar duruyor önlerde , olmadı çıkartayım bende :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, glaze ayrı bir dünya ya:) Show car yapıyor resmen. Bir de süpürgeden memnun musunuz?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Celal hocam eline sağlık, maşallah.. Benimde mavi naylonlar duruyor önlerde , olmadı çıkartayım bende :)
Ucundan az kaldırdım, oyle yapışıyormuş gibi gelmedi. geri bıraktım ben :) istersen bi test eder, öyle sökersin.

Elinize sağlık, glaze ayrı bir dünya ya:) Show car yapıyor resmen. Bir de süpürgeden memnun musunuz?
Kesinlikle son derece memnunum. Benzinliktekilerden performanslı ve dışarıya sıfır toz atıyor. Temizlemesi de kolay. Daha ne olsun :)

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ucundan az kaldırdım, oyle yapışıyormuş gibi gelmedi. geri bıraktım ben :) istersen bi test eder, öyle sökersin.

Kesinlikle son derece memnunum. Benzinliktekilerden performanslı ve dışarıya sıfır toz atıyor. Temizlemesi de kolay. Daha ne olsun :)
Elinize sağlık süpürge modeli nedir? Bir de kendim de yapabilmek adına soruyorum site otoparkında nasıl yıkıyorsunuz kendinize ait elektrik su çıkışı mı var taşınabilir çözümler mi ürettiniz?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık süpürge modeli nedir? Bir de kendim de yapabilmek adına soruyorum site otoparkında nasıl yıkıyorsunuz kendinize ait elektrik su çıkışı mı var taşınabilir çözümler mi ürettiniz?
Teşekkür ederim.

Sırası ile;

Elektrikli süpürge; BLACK&DECKER PD1200AV

Site içinde de Bosch Fontus Akülü ve tanklı yıkama makinesi kullanıyorum.

Eğer jant lastik gibi aşırı kir ihtiva eden yerlerle de işiniz var ise bir damacana su indirmek gerekiyor :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkür ederim.

Sırası ile;

Elektrikli süpürge; BLACK&DECKER PD1200AV

Site içinde de Bosch Fontus Akülü ve tanklı yıkama makinesi kullanıyorum.

Eğer jant lastik gibi aşırı kir ihtiva eden yerlerle de işiniz var ise bir damacana su indirmek gerekiyor :)
12 Volt Kategorisinde ve Pratik Araç Süpürme isleminde En iyi Süpürge bence bu ürün bircok firmanin ürününü gordum baktim inceledim en iyisi bu