Yıkama Eldiveni Tavsiyeleri

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ufs kuzu postu ideal bence. Ben cok memnunum. Forumda kullanip omrunun kisa olmasindan sikayetci olanlar vardi ama ben 8-9 aydir en ufak sorun yasamadim.

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ufs kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır haftada 2 kere uygulama gördüğünü düşünürsek bana 6 ay gidiyor. Ufs yeni seri denenmesi gereken bir ürün.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Ufs kuzu postu ideal bence. Ben cok memnunum. Forumda kullanip omrunun kisa olmasindan sikayetci olanlar vardi ama ben 8-9 aydir en ufak sorun yasamadim.
Ufs kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır haftada 2 kere uygulama gördüğünü düşünürsek bana 6 ay gidiyor. Ufs yeni seri denenmesi gereken bir ürün.
Ufs kuzu iyi o zaman bende cg wash pad vardı arkadaşada birşeyler alalım dedik onada ufs kuzu alalım denemiş oluruz teşekkür ederim

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ufs kuzu iyi o zaman bende cg wash pad vardı arkadaşada birşeyler alalım dedik onada ufs kuzu alalım denemiş oluruz teşekkür ederim
Her kullanimdan sonra normal suyla, ilik olabilir ve deterjan kullanmadan elde yikayip kurulamayi unutmayin. İslak olarak muhafaza edilmemeli.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Her kullanimdan sonra normal suyla, ilik olabilir ve deterjan kullanmadan elde yikayip kurulamayi unutmayin. İslak olarak muhafaza edilmemeli.
teşekkür ederim o zaman makineye atmıyorum
Peki kirden arınması için ne yapmalimız lazım abi sadece sula arınmaz gibi geliyor bana

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Tek taraflı eldivenler kullanım olarak çok rahat oluyor. Linkdeki eldivende iyi olur.

TRY 52.74 12% Off | Lucullan Super Soft Breathability Mesh Paws 100% Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Mitt
TRY 52.74 12% Off | Lucullan Super Soft Breathability Mesh Paws 100% Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Mitt

Teşekkür ederim hiç yurt dışı alışveriş yapmadım ama lucallan alıcam ilerleyen zamanlarda birde lucallanın bezleri var hoşuma gitti onları hiç denedin mi abi

DENİZLİ
Lucallan mı ne marka olan bana 11 günde gümrük vs herşey dahil.
11 günde mi geldi toplam hepsi ne kadar tuttu usta