Yıkama Günü 27.12.18

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık sensei, mükemmel yıkama olmuş konuda çok güzel keyifle okudum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Kıvrımlı plastiklere Turtlewax Black in a flash.Ürün bitiyor yenisini bulamıyrum.Çok beğendiğim bir ürün. denk gelen olursa alırım hberiniz olsu.
Ekli dosyayı görüntüle 4129

Çok keyf aldığım bir yıkama gününün daha sonuna geldik.En sevdiğim ürünleri ve ilk defa kullandığım ama çok memun kaldığım ürünler kullandım bugün.

Buyrun gelsin finaller;;
Ekli dosyayı görüntüle 4130
Ekli dosyayı görüntüle 4131
Ekli dosyayı görüntüle 4132
Ekli dosyayı görüntüle 4133
Ekli dosyayı görüntüle 4134
Ekli dosyayı görüntüle 4135
Ekli dosyayı görüntüle 4137
Ekli dosyayı görüntüle 4138
Ekli dosyayı görüntüle 4139
Ekli dosyayı görüntüle 4140
Ekli dosyayı görüntüle 4141
Ekli dosyayı görüntüle 4142
Ekli dosyayı görüntüle 4143 Ekli dosyayı görüntüle 4144
Ekli dosyayı görüntüle 4145

Jantlar güzel parladı gece iş çıkışı çektim bunlarıda
Ekli dosyayı görüntüle 4146
Ekli dosyayı görüntüle 4148

elıne saglık @onurçiko :alkis::alkis:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Onur ellerine sağlık çok güzel bir yıkama olmuş oldukça rahatlamılsındır sanırım bu kadar aradan sonra kendi aracını yıkayıp. Infinity wax izlenimleri ve o fiyatlardakş rakipleriyle karşılaştımanı merak ettim bir de wheel cleaner ne oranda sulandırıp kullanıyorsun wheel guard ile uyumunu korumayı elleyip ellemediğimi korumanın ömrünü yorumlarını buradan ileriki yıkamalarda takip edelim. Aracın kondüsyonu ve kullanılan malzemeler gayet güzel senin işçik gene her zamanki gibi mikk kemmm meeeel. Yakışıyor sana detay

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur ellerine sağlık çok güzel bir yıkama olmuş oldukça rahatlamılsındır sanırım bu kadar aradan sonra kendi aracını yıkayıp. Infinity wax izlenimleri ve o fiyatlardakş rakipleriyle karşılaştımanı merak ettim bir de wheel cleaner ne oranda sulandırıp kullanıyorsun wheel guard ile uyumunu korumayı elleyip ellemediğimi korumanın ömrünü yorumlarını buradan ileriki yıkamalarda takip edelim. Aracın kondüsyonu ve kullanılan malzemeler gayet güzel senin işçik gene her zamanki gibi mikk kemmm meeeel. Yakışıyor sana detay
Teşekkür ederim Nuri. Infinty güzel wax, f/p ürünü olarak rahatlıkla değerlendirilebilir. Enigmanın şu anki fiyatı gözönüne alınınca iyice bulunmaz nimet oluyor. Yani gariban enigması.
Wheel cleaner 1/4sulandırdım ama 1/6 kadar yolu var.
Wheel guard parlaklık çok hoşuma gitti. Kullandığım ürünler içinde en çok parlaklık veren ürün oldu diyebilirim.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
onur usta eline saglık bir an antalya ya kar yagdı zannettim magifoammış @kimyasaladamlar ahmet abi agzımıza bir parmak bal sürdü bıraktı bitecek diye kullanamıyorum araç vede işçilik harika beyaz araç için alınabilecek üst düzey yansıma alınmış

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim Nuri. Infinty güzel wax, f/p ürünü olarak rahatlıkla değerlendirilebilir. Enigmanın şu anki fiyatı gözönüne alınınca iyice bulunmaz nimet oluyor. Yani gariban enigması.
Wheel guard parlaklık çok hoşuma gitti. Kullandığım ürünler içinde en çok parlaklık veren ürün oldu diyebilirim.
Bende mi alsam ki bir galon :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
onur usta eline saglık bir an antalya ya kar yagdı zannettim magifoammış @kimyasaladamlar ahmet abi agzımıza bir parmak bal sürdü bıraktı bitecek diye kullanamıyorum araç vede işçilik harika beyaz araç için alınabilecek üst düzey yansıma alınmış
Teşekkür ederim ustacığım, magifoam snow foamın zirvesi bence de. Magifoamı her kullandığımda diğerlerinden soğuyorum

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Infinity burdan takip edelim o zaman izlenimlerini zaman ilerledikçe aynı şekilde wheel guard. Birisi test etmişti konu açıp parlaklık beğenmedim dedi kaldı ki esas amaç koruma izlenmlerini paylaş önemli bizim için Onur. Bende de var ama kullanmadım hala jantlarda fk1000p var işini yapıyor. Cg ürünlerini ben nedense seviyorum ve fiyat iyi oldukça çeyize katıyorum ama yorumlar ürünleri ile ilgili çok farklı kullanıcıya göre. Tekrar eline sağlık

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Infinity burdan takip edelim o zaman izlenimlerini zaman ilerledikçe aynı şekilde wheel guard. Birisi test etmişti konu açıp parlaklık beğenmedim dedi kaldı ki esas amaç koruma izlenmlerini paylaş önemli bizim için Onur. Bende de var ama kullanmadım hala jantlarda fk1000p var işini yapıyor. Cg ürünlerini ben nedense seviyorum ve fiyat iyi oldukça çeyize katıyorum ama yorumlar ürünleri ile ilgili çok farklı kullanıcıya göre. Tekrar eline sağlık
Genel anlamda bende cg ürünlerini seviyorum ve memnunum bir kaç ürün dışında. Guard ın parlaklığı resimlerde görüldüğü üzere zaten. Anlatmaya gerek yok.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Genel anlamda bende cg ürünlerini seviyorum ve memnunum bir kaç ürün dışında. Guard ın parlaklığı resimlerde görüldüğü üzere zaten. Anlatmaya gerek yok.
Beğenmediğin birkaç ürünü de yazarsan ışık tutar görüşlerin önemli. Wheel guard ı bir de benim jantta merak ediyorum açıkçası. ;) parlaklık da önemli elbet ama koruma daha önemli benim için temizliğe katkı açısından.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Beğenmediğin birkaç ürünü de yazarsan ışık tutar görüşlerin önemli. Wheel guard ı bir de benim jantta merak ediyorum açıkçası. ;) parlaklık da önemli elbet ama koruma daha önemli benim için temizliğe katkı açısından.
Beğenmediklerimden hemen aklıma gelenler jet seal ve butter wet wax.