Evet, öğrenciyken zor oluyor. Bazı şeylerden kısıp almaya çalışıyorum bende. Tabii her şeyi almak mümkün olmuyor. Üniversiteyi bitirip mesleğe geçince hayırlısıyla o günlerde gelecek.
Olur olur sıkıntı yaşamadan modifiye edilir.. önce 14 numarayi al ucuna tak sonra deliği delersin, hortumun çok bir özelliği yok zaten her yerde var problem yaşamazsin
Boruyu delmeden herhangi bir köpük modifiyesinden söz edilemez, ben sıvı akışını hızlandırmak ve köpük miktarını çoğaltmak adına hortumun bağlandığı yeri uygun matkap ucuyla genişletip esnek akvaryum hortumuyla karışımı çektiriyorum daha efektif oluyor
Mesela ön yikama sampuaninin bir kac çeşidi var, agresif olanlar yada ph nötr olanlar var aracinizin kullanim durumuna göre tercih edeceksiniz, gene hizli cilanin daha parlak olanlari var veya daha dayanikli olanlari var gibi vs vs.
Mesela ön yikama sampuaninin bir kac çeşidi var, agresif olanlar yada ph nötr olanlar var aracinizin kullanim durumuna göre tercih edeceksiniz, gene hizli cilanin daha parlak olanlari var veya daha dayanikli olanlari var gibi vs vs.