yıkama temizleme ürünleri arıyorum

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
ben sana hediye gödereyim ögrenci ye destek telefon ulaş bna
@HocaDeler benimle irtibata geçersen hem @Kimyasal Adamlar ın telefonunu ileteyim hem de ben biraz ürün göndereyim.
Hocam bende de Autofinesse Aqua Deluxe havlu var. Boşta duruyor ne zamandır. İhtiyaç varsa hediye edebilirim.
Özel mesaj attim bana ulas lutfen @HocaDeler .
vay be okurken bisikletim bile yoktu :) eksiklerin neler ?
ihtiyaç ne varsa yardımcı olmaya çalışalım elde olanlardan.
Çok teşekkür ederim herkese
çok iyi çok düşünceli insanlarsınız

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Pasta , cila wax ,yıkama eldiveni ,kurulama bezi ,elle calisan köpük pompası , ön yıkama şampuanı, wax , wax silme bezi pasta pedi kova ,koku , fırça uygun fiyatta bu ürünleri arıyorum .
Nasipse Zamanla hepsini dizmek istiyorum

Öncelik köpük pompası ön yıkama şampuanı kurulama bezi ,eldivendir.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
20 tl lik basit pompa ve nozul ile basit bir köpük pompasi yapabilirsin, diğer ürünler için alixpress den de faydalanabilirsin..

kimyasaladamlar 30 tl ye 3 adet bez satıyor kaçırma bence kesin al ayrica soft99 un cam silme bezini de satıyor 14 TL olması lazım bu fiyatlari kaçırma

n11.com'dan Basınçlı İlaçlama Pompası Bahçe Çiçek Sulama Tulumba 2lt seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Basınçlı İlaçlama Pompası Bahçe Çiçek Sulama Tulumba 2lt - n11.com
n11.com'dan VETA ŞARJLI AKÜLÜ İLAÇLAMA POMPASI YEDEK PARÇALARI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Veta Şarjlı Akülü İlaçlama Pompası Yedek Parçaları - n11.com - 14 numarayi alacaksın..

Bunları al biraz el işçiliği ile köpük pompası yapabilirsin. Biraz emek

Son düzenleme:

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
20 tl lik basit pompa ve nozul ile basit bir köpük pompasi yapabilirsin, diğer ürünler için alixpress den de faydalanabilirsin..

kimyasaladamlar 30 tl ye 3 adet bez satıyor kaçırma bence kesin al ayrica soft99 un cam silme bezini de satıyor 14 TL olması lazım bu fiyatlari kaçırma

n11.com'dan Basınçlı İlaçlama Pompası Bahçe Çiçek Sulama Tulumba 2lt seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
n11.com'dan VETA ŞARJLI AKÜLÜ İLAÇLAMA POMPASI YEDEK PARÇALARI seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Veta Şarjlı Akülü İlaçlama Pompası Yedek Parçaları - n11.com - 14 numarayi alacaksın..

Anladım ustam peki ilk attığınız pompayı denediniz mi sulama için diyor acaba düzgün köpük yapar mı ustam

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Anladım ustam peki ilk attığınız pompayı denediniz mi sulama için diyor acaba düzgün köpük yapar mı ustam
Denemesem niye link atayım arkadaşım yapılmış hali video da var bizzat kendim yaptım kullanıyorum 20 tl ye köpük yapan pompa

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Beni yanlış anlama ama bu işlerde armut piş ağzıma düş olmuyor siteyi güzelce bi tara konulara bak incele :fisilti:
Haklısın usta detay işi zor uğraş gerektiren birşey konuları araştırıyorum yeni şeyler öğreniyorum herşey zamanla olucak inşallah

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dostum ben de öğrenciyim. Ama hepsinin başı emin ol hevesten geçiyor :) ve biraz da sevdiğin şeyler uğruna fedakarlıktan :) 2 3 aydır alacağım kazağı öteleye öteleye bez aldım misal bu ay, onun gelmesini bekliyorum :) mantıklı mı dersen kime göre neye göre :) herkesin zevkleri renkleri farklıdır. Yani eğer bu işle uğraşmak istiyorsan seviyorsan bazı şeylerden de fedakarlık yapmak şart ve en başında da kısıtlı bütçe ile en verimli nasıl hareket ederim diye düşünerek bolca araştırma yapmak çok önemli

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Dostum ben de öğrenciyim. Ama hepsinin başı emin ol hevesten geçiyor :) ve biraz da sevdiğin şeyler uğruna fedakarlıktan :) 2 3 aydır alacağım kazağı öteleye öteleye bez aldım misal bu ay, onun gelmesini bekliyorum :) mantıklı mı dersen kime göre neye göre :) herkesin zevkleri renkleri farklıdır. Yani eğer bu işle uğraşmak istiyorsan seviyorsan bazı şeylerden de fedakarlık yapmak şart ve en başında da kısıtlı bütçe ile en verimli nasıl hareket ederim diye düşünerek bolca araştırma yapmak çok önemli
Hahha aynen kardeşim çok haklısın giysi ayakkabı ihtiyacım var sonra alırım diyip bir kaç detail ürünü aldım. Erteliyoruz. seneyede giyeriz ne olacak zaten kışın bitmesine az kaldı :mutlu:

Dediğin gibi bütçe kısıtlı olunca çok iyi araştırmak gerekiyor hangi ürün hangi marka nasıl yapılır hangisi elimdeki bütçeye en uygun diye araştırma yapıyoruz :)

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
+++

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bu 14 numara secho 2lt ye uyar mı?

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Deneyip bilgi verirsen çok makbule geçer üstad ucuna bi keçe takarız artık olduğu kadar :) boruyu delmek istemiyorum beceremem diye :)
Valla deneyemem çünkü bende modifiyesiz bir tek secho fx2 var diger pompalarim modifiyeli onu bozamam yani.. Olmama gibi ihtimali yok olur her türlü boruya da delik açtınız olmazsa hızlı yapıştırıcı ile kapatirsiniz o kadar dert etmeyin.