yıkama temizleme ürünleri arıyorum

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Evet, öğrenciyken zor oluyor. Bazı şeylerden kısıp almaya çalışıyorum bende. Tabii her şeyi almak mümkün olmuyor. Üniversiteyi bitirip mesleğe geçince hayırlısıyla o günlerde gelecek. :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Deneyip bilgi verirsen çok makbule geçer üstad ucuna bi keçe takarız artık olduğu kadar :) boruyu delmek istemiyorum beceremem diye :)
Boruyu delmeden herhangi bir köpük modifiyesinden söz edilemez, ben sıvı akışını hızlandırmak ve köpük miktarını çoğaltmak adına hortumun bağlandığı yeri uygun matkap ucuyla genişletip esnek akvaryum hortumuyla karışımı çektiriyorum daha efektif oluyor

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Kurulama bezi işini hallettim geri kalan ürünleri aramaya devam etmekteyim

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Ustam yukarıdaki mesajlarda yazmıştım ama :)
Mesela ön yikama sampuaninin bir kac çeşidi var, agresif olanlar yada ph nötr olanlar var aracinizin kullanim durumuna göre tercih edeceksiniz, gene hizli cilanin daha parlak olanlari var veya daha dayanikli olanlari var gibi vs vs. :)

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Mesela ön yikama sampuaninin bir kac çeşidi var, agresif olanlar yada ph nötr olanlar var aracinizin kullanim durumuna göre tercih edeceksiniz, gene hizli cilanin daha parlak olanlari var veya daha dayanikli olanlari var gibi vs vs. :)
Aracım çok fazla kirlenmiyor titiz birisiyim :)