Bayrama geldik ufak bir çeyizle yıkanmadan paklanmadan olmaz.
Derken hop bir taş içimizi acık hoplattıktan sonra rahat bir nefes aldık Allaha hamdolsun. Rabbim görünmez kazalardan korusun cümleyi
Bu kadarcık düzelttim penseyle Ekli dosyayı görüntüle 11540Ekli dosyayı görüntüle 11548
Sabahtan içini şöyle bir temizledim. Önündeki böcekleri rahat bir yıldır görmezdim resmen mutlu oldum
Akşama kadar dinlendik akşam üstü 1:70 b33 ön yıkama yapıp üstüne bitiremediğim wash&wax ile tek kova çinli gyeon mit ile. Akabinde kayınçoya verdim kil eldivenini öğrettim bol bol. Kaydırıcı da wash&wax.
Baktım rüzgar kuruttu yine wash waxla tek kova girdim lekeler kayboldu. Çivi çiviyi söker hesabı Ekli dosyayı görüntüle 11547
Ve beyfendimizi sahneye aldık. Ekli dosyayı görüntüle 11546Ekli dosyayı görüntüle 11536
önce çok geçmiş olsun .allah korusun. agacı yaşken eymek gerek kayunçonun zamanı gelmiş ufaktan ısıtmak aşılamak gerek.
yaz geldi carnaubalar başlasın o vakit. maşallah kapkara olmuş . iyi detaylar.
önce çok geçmiş olsun .allah korusun. agacı yaşken eymek gerek kayunçonun zamanı gelmiş ufaktan ısıtmak aşılamak gerek.
yaz geldi carnaubalar başlasın o vakit. maşallah kapkara olmuş . iyi detaylar.
senin ellerin hala seramik kokuyordur. çok ugraştın bu kış artık zamanı gelmişti yazın dogal beslenmek gerek . en güzelini yapmışsın ohhh mis. güzel günlerde olsun .
senin ellerin hala seramik kokuyordur. çok ugraştın bu kış artık zamanı gelmişti yazın dogal beslenmek gerek . en güzelini yapmışsın ohhh mis. güzel günlerde olsun .
Hıphızlı bir yıkama oldu hesapta yokken.
Çeyizler yeni eve taşındı hiç birşey yok. Taşınmayan Lavor kalmış babama verdiğim soft99 havluyu görünce bende kuzene eskilerden denemişliğim bulunan ph nötr olacak el altındaki tek malzeme olan bebe şampuanı aldırdım. hemen ırşaladık
Pasaklılar
Tabi FL nin örgüsü, nozulü ve komple makinenin oringleri değişeceği için fazla üstüne düşmeden, düşünmeden bastım köpüğü.
Sonuç olumsuz ama 100ml şampuana ve bozuk FL ye göre köpük başarılı. Malesef kova işine giremeden silerek işlemi bitirdim. Benim aracın bu vaziyetiyle kaybedecek birşeyim olmadığı için böyle bir yıkama oldu.
Uyarı!
KESİNLİKLE BÖYLESİ AŞIRI KİRLİ, TOZLU İSE ARAÇ, ÖNCE ÖN YIKAMA ARKASINDAN ÇİFT KOVA YIKAMA TAVSİYE EDİYORUM.
Bu aralar ev değişikliği şehir değişikliği gibi konulara yoğunlaştığımdan hem forumu hem başlıkları boşlamış gibi oldum. Beğeni bırakabiliyorum anca kusura bakmayın. İlk fırsatta tekrar sahalara döneceğim.
Kardeşim eline sağlık demeyeceğim, arabanın hareler buradan görünüyor.Neyse taşınma telaşına veriyorum. bir polisaj konusu şart olmuş artık. İnşallah bir an önce yoluna koyarsın işlerini.
Kardeşim eline sağlık demeyeceğim, arabanın hareler buradan görünüyor.Neyse taşınma telaşına veriyorum. bir polisaj konusu şart olmuş artık. İnşallah bir an önce yoluna koyarsın işlerini.
Araç ne durumda olursa olsun tozlu gezmekten iyidir . Ve fakat ben bu arabayı bir türlü çözemedim . Bir yandan söz gelimi sol ön çamurlukta görüldüğü gibi ciddi müdahale isteyen yerler var diğer yandan sanki yeni polisajdan çıkmış gibi ayna misali parlayan yerler var . Nasıl bu kadar farklı deforme olmuş çözemedim. Bazen fotoğrafa iki-üç kez bakıyorum acaba yerin yansıması falan mı bu diye. Neyse bir tur polisaj uygulamasından sonra hepten uçar parlaklık .