Eline sağlık

. Bekbars Glass Sealing yorumun nasıl? Dayanımdan ziyade performansını merak ediyorum. Sayfalarında 80 km/h demişler ama bu çalışmaya başlama sürati mi yoksa buradan itibaren sileceğe hiç mi gerek olmuyor?

Teşekkür ederim üstad
Glass sealing kesinlikle parasına göre kral ürün, 4 arabaya uyguladım ve hala bir iki ön cam yapacak kadar var. Kapağını test için Martta açtıktan sonra şimdi tekrar kullandım ve herhangi bir bozulma olmamış.
Tek kat olarak sadece ön camıma uygulamıştım inanılmaz derecede ne b33ler, ne kostikler, ne fairyler gördü hatta bir iki kere numune gelen böcek temizleyicileri tüm cama tatbik etmeme rağmen, 80km/h lerde bile kaydırma devam ediyordu. Normal yıkamada falan boncuklanmasından zaten bahsetmiyorum

.
Şimdi geçen uyguladıktan 1 gün sonra yağmurda kullandım ilk günkü performansına dönmüş. 65-70km/h lerde göktaşı efekti başlıyor. 90-100km/h lerde sileceği sök gez

.
Sabahtan yağmur yağmış, araba boncuk tarlası. Bir şekilde 10-20sn 100km/h lere çık geri getir yanaştır kurulanmış oluyor şimdi. Selsil lastik parlatıcıda su itici özelliği varmış çok hoşuma gitti oda ekstra olsun. Lastikler de boncuk boncuk şimdi
Aerotwin kullanıyorum şu an ve tekzende satılan ucuz sileceklerdende kullandım atlama, pus, silecek izi gibi durumlar yok. Silecek geçerken yarım saniye sürmeyen düşük hızlarda pus oluşturuyor.
Kesinlikle glaco, view, g5, rainx, orjinal aquapel falan kullanmadan bunları söylüyorum. Çakmasını kullanmıştım

Çok mutluyuz.