Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
yabancı değil, uygulama videosu da değil ama hayırlı olsun mahiyetinde paylaşıyorum, gerçekten güzel bir merkez oluşturmuş detailing dükkanı:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Adam ne güzel yıkadı bee. Biz bunu benzinlikte nasıl yapalım :)
Bu arada quick detailer kullanıyor sonunda? Bir ara quick detailerin korumaya zarar verdiğini okumuştum forumda yanılıyor muyum?
Ben fazlasını bile yapabiliyorum şu anda :) eve yakın bir çok benzinlik var ve özellikle gece boş oluyor, büyük bir nimet İstanbulda.

İçerisinde temizleyici bulunanların korumaya zarar verdiği doğrudur ama çok istisna bir durum var, zamanla çevresel faktörler, sudaki mineraller ve kireç korumanın üzerini perdeliyor. Uzun vadeli korumalarda ara sıra quick detailer tarzı ürün kullanmanın korumayı canlandırdığını gözlemledim. Uzun vadeli korumadan kastım seramik. Videodaki arabaya da en son seramik yapılmıştı diye hatırlıyorum. Tabi bu çok uç bir nokta, %99 zarar veriyor diyebiliriz :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben fazlasını bile yapabiliyorum şu anda :) eve yakın bir çok benzinlik var ve özellikle gece boş oluyor, büyük bir nimet İstanbulda.

İçerisinde temizleyici bulunanların korumaya zarar verdiği doğrudur ama çok istisna bir durum var, zamanla çevresel faktörler, sudaki mineraller ve kireç korumanın üzerini perdeliyor. Uzun vadeli korumalarda ara sıra quick detailer tarzı ürün kullanmanın korumayı canlandırdığını gözlemledim. Uzun vadeli korumadan kastım seramik. Videodaki arabaya da en son seramik yapılmıştı diye hatırlıyorum. Tabi bu çok uç bir nokta, %99 zarar veriyor diyebiliriz :)
O benzinlik neresiymiş ya :D
Anladım şimdi olayı. Peki quick detailer olarak hangi ürünü tavsiye edebilirsin?

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bu adam da benim gibi :D Ulan bir arabaya ne varsa sürdün! Carpro ürünlerine dönmüş bu ara :) ilk başta basınçlı suyu tuttuğunda zaten araç tertemiz olmuştu :taraa: Gerisi fantazi olmuş. Adamın yeri güzel olunca tadını da çıkartıyor tabi :)
İzledim ve terapi etkisi yarattı bende :)
Garaj cidden tam hatiyalimdeki bir düzene sahip,insan ordan çıkmak istemez.Arcın rengi,modeli çok güzel.Yıkama yapan kişi de keyifle işini yapmış.Paylaşım için teşekkürler