Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Turtle Wax Ceramic & Graphene" ile bilthamber aşağı yukarı aynı sonuç veriyor kimyasal dayanımı olarak türkiyede 2-3 ay dayandığını varsayarak ömürlerinin yakın olacağını düşünüyorum

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Turtle Wax Ceramic & Graphene" ile bilthamber aşağı yukarı aynı sonuç veriyor kimyasal dayanımı olarak türkiyede 2-3 ay dayandığını varsayarak ömürlerinin yakın olacağını düşünüyorum
Yanlış görmüş olabilirim ama yağlı ballı G3'ü silerken bezin iki tarafını da kullandı. Sonra da gitti TW'yi sildi. 6 ürün ve tek bez ile maşallah hepsini sildi. G3'ü silerken zaten nereyi katladı neresi temizdi kendisi de eminim karıştırdı.
Bu silme özürlü, bez kıtlığı çeken arkadaşa bu kadar dayandıysa ben ve benim gibi az yıkama yapan az kirletenlere 1 sene yeter.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Yanlış görmüş olabilirim ama yağlı ballı G3'ü silerken bezin iki tarafını da kullandı. Sonra da gitti TW'yi sildi. 6 ürün ve tek bez ile maşallah hepsini sildi. G3'ü silerken zaten nereyi katladı neresi temizdi kendisi de eminim karıştırdı.
Bu silme özürlü, bez kıtlığı çeken arkadaşa bu kadar dayandıysa ben ve benim gibi az yıkama yapan az kirletenlere 1 sene yeter.
yeniden izledim de hakan abi çeviriyor bezi yinede cross contamination yapıyor tabi ki ne kadar ömrünü etkiler tartışılır... Türkiye'ye gelince belli olacak her şey ama 1 sene hayal bence helalinden 4-5 ayı olur az ve dikkatli yıkama ile :D

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Berkay 'ın daha iyi yapacağına eminim, adam sadece iyi video çekmiş, bence sıralamada sıkıntı var.
Abi elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz hepimiz.
Bir çok videoda çekimler şahane ama uygulama hataları var. Rastgele izlerken tahamül edemeyip kapattığım çok oldu eminim sende de oluyordur :)

Bu çekim imkanı sende olsa neler olurdu neler..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz hepimiz.
Bir çok videoda çekimler şahane ama uygulama hataları var. Rastgele izlerken tahamül edemeyip kapattığım çok oldu eminim sende de oluyordur :)

Bu çekim imkanı sende olsa neler olurdu neler..
Kardeşim adamın mekan 10 numara, her türlü imkan var, alım gücü var.
Bize imkan vermiyorlar, bir verseler neler yaparız da işte.
Tertemiz arabayı almış detay yapıyor.