Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Bir kaç gün önce aracı yıkamıştım ve yeni aldığım sonax bsd yi ıslakken sürüp kurulamıştım. Biraz yağmur yağınca ve üstündeki tozu almak için su tuttum BSD nin bu kadar iyi çalışacağını hiç düşünmemiştim ve bu zamana kadar kullanmadığım için harbiden pişman olduğumu anladım. Herhangi bir şampuanlı yıkama yapmadan tekrar bsd yi sıktım bu sefer ustune tekrar durulamak için su sıktım manzara muhteşemdi.
Bu videoda da 1- sonaxbsd 2- sonax wet wax 3-sonax carnuba wax sonrasını boşver :D
Jetseal @onurçiko bey in dediği gibi gerçekten bir işe yaramadığı ortada bu videoda.
Neredeyse geçen ay jetseal alıyordum iyi ki almamışım. Sonax bsd yi öylesine almıştım zamanında sonra katı waxın psikolojik olarak daha iyi olacağını düşünerek kullanmayı bırakmıştım ama çok arkadaşıma da bsd kullandım araçlarına ve gerçekten kalıcılık olarak da bir sıvı ürüne nazaran hele ki bu fiyatıyla bence çok çok iyi tek merak ettiğim suyun üzerine uygulamak mı kuru kuru uygulamak mı? Tecrübe olarak size göre hangisi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ben sulu uyguluyorum herhangi bir problem olmadi ama çok sarfiyat oluyor az.olsun istiyorsan kuru sekikde pede sıkarak wax sürer gibi de uygulanabilir. Bence hem daha az sarfiyat olur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ben sulu uyguluyorum herhangi bir problem olmadi ama çok sarfiyat oluyor az.olsun istiyorsan kuru sekikde pede sıkarak wax sürer gibi de uygulanabilir. Bence hem daha az sarfiyat olur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BSD’yi saf uygulamak tamamen ürün israfı.
Bir fısfıs şişeye 1:1 içme suyuyla sulandırmanızı öneririm. Hem silmesi de kolaylaşıyor. Kış şartlarında yapılan testlerde saf ve 1:1 sulandırmış hali aynı dayanım ve performans sunuyor.

Arabanızı 4-6 hafta aralığında yıkıyorsanız 1:1 sulandırın.
2-3 haftada bir yıkıyorsanız 1:2 sulandırın. 2-3 haftada bir yıkamalarda 1:1 sulandırmak bile israf bence.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya