Ortak Alım Zemzem 2 lt pompa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye

Pompa +kargo 20 tl almak isteyen arkadaşlar aşağıya ismini yazdırsın.
İlk alım için 20 adet yapalım.Daha sonra bir kaç gün için ise alımı arttırız duruma göre.Benim bu işten hiç bir kazancım yok.sadece forumdaki arkadaşların işi görülsün.
Liste belirlendikten sonra özel mesaj yoluyla iban bilgilerini ve adreslerini iletirler.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Pompa +kargo 20 tl almak isteyen arkadaşlar aşağıya ismini yazdırsın.
İlk alım için 20 adet yapalım.Daha sonra bir kaç gün için ise alımı arttırız duruma göre.Benim bu işten hiç bir kazancım yok.sadece forumdaki arkadaşların işi görülsün.
Liste belirlendikten sonra özel mesaj yoluyla iban bilgilerini ve adreslerini iletirler.
Çağlar Hocam @Saint_33 2 adet de ben alayım. Para yanarsa da canın sağolsun. Bu arada Allah razı olsun, kendine saklamayıp böyle bir fırsatı paylaştığın ve forumdaşları faydalandırdığın için.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Çağlar abi bana da 2 adet. Eğer bir sıkıntı olucaksa 40 liram yansın önemli değil. Sizin iyi niyetiniz için feda olsun abi.

Son düzenleme:

BSI

Usta Detaycı
Üye
Merhaba. Bende 1 adet almak isterim. Teşekkürler.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
2 adette ben alabilirim özel mesaj gönderiyorum

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar şimdi Çağlar Hocam ile konuştum, ilk etap sınırlı bir alım yapalım. Baktık kargolar ulaştı etti, devamı gelir. KEndisi mağdur olursak karşılama sözü verdi ama bence buna gerek yok. Adamın yanında durursa kargolama esnasında hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Alımı kısım kısım yapalım diyor yani. Kendi niye yazmadı derseniz benden rica etti.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 adet de ben yazılayım :) uğraşınız için teşekkürler.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar ilk etap 20 adet için.Ne olur olmaz diye ben alımı kapatacam ilk parti ürünler gelir daha sonra bir kaç gün içinde devam ederiz.Çünkü ürün gelmez ise mecburen ben cebimden karşılamak durumundayım sizin verdiğiniz paraları.Kimsenin vebalini alamam.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar şimdi Çağlar Hocam ile konuştum, ilk etap sınırlı bir alım yapalım. Baktık kargolar ulaştı etti, devamı gelir. KEndisi mağdur olursak karşılama sözü verdi ama bence buna gerek yok. Adamın yanında durursa kargolama esnasında hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. Alımı kısım kısım yapalım diyor yani. Kendi niye yazmadı derseniz benden rica etti.
Aynen Ömer hocam dediğin gibi kimsenin vebalini almayayım.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Güncel liste yapacam 10 dk kadar .boşluk var mı yok mu belli olur.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Aynen Ömer hocam dediğin gibi kimsenin vebalini almayayım.
Bence buradaki hiç kimse sizin dürüstlüğünüzden şüphe duymaz. Ürün gelmezse de sizin karşılamanıza gerek yok... En azından kendi açımdan... Giderse benden gitsin... Benden yana hakkım helaldir. Limit koyulmazsa bence olabilecek en kötü şey satıcıya daha fazla para aktarılması olur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...