Ortak Alım Zemzem 2 lt pompa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar adamla konuştum siparişlerde şöyle bir durum var.adam koli şeklinde 20 tl gelir dedi.anlaşma olayı yapabilirsek kargo şirketiyle madem bir kerelik olsun ben kargo şirketine götürür ilgilenirim.pnun haricinde paraları geri iade edecem kuısra bakmayın adam ben tek tek uğraşamam sen yanlış anladın beni dedi.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Arkadaşlar adamla konuştum siparişlerde şöyle bir durum var.adam koli şeklinde 20 tl gelir dedi.anlaşma olayı yapabilirsek kargo şirketiyle madem bir kerelik olsun ben kargo şirketine götürür ilgilenirim.pnun haricinde paraları geri iade edecem kuısra bakmayın adam ben tek tek uğraşamam sen yanlış anladın beni dedi.
Bu şekilde kargo fiyatlarıyla internet satış fiyatı ile aynı rakamlara gelebilir aynı ildeki arkadaşların faydasına olur ama farklı iller hem size hem alıcıya külfet olabilir :) değerlendirme sizin

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Adam ilk alışverişinden yan çizmiş hocam, 20 tl + kargo ücreti oldu galiba şimdi. Bu ürün büyük ürün, yani kargo baya tutar, bize astarı yüzünden pahalıya gelir. @Mentalfeed yanlış hatırlamıyorsam aynı ürünü 25 tl'ye kargo dahil almıştı. Şuan bize daha pahalıya gelecek gibi.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
hocam bir kere girdik böyle birşeye anlaşma kaça olur yda kaç tl ise ona göre ben gönderirim giderim kargo şirketine tek tek veririm sorun değil.Yoksa gönderen herkesin parasını iade edecem yada almak isteyen varsa ona göre kargo şirketiyle konuşacam

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu arada arkadaşlar, mal secho ile hemen hemen aynı, kullananlar var, @onurçiko Abi ve @Mentalfeed .

Yani kargo parası ödense de kimisinin işine gelebilir, ben fiyatı çok uygun diye almak istedim. İhtiyacı olanlar değerlendirsin. Secho bugün en aşağı 40-50 lira.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Soralım isterseniz kargo fiyatını yazalım baktık pahalı anında iadeler yapalım Üstad.Uygunsa bir kereye mahsus ben gider kargoya veririm

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ama kargoya verirken kolileyip vermeniz lazım diye biliyorum bide üstüne sizin emeğiniz girecek. Bide biz 15 tl civarında kargo ödesek 35 tl olucak. Zaten n11de kargo dahil fiyatı 45 tl veya sechoda alınabilir. Bana kalırsa böyle bir zahmete girmeyin derim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Mal çok güzel gerçekten sechonun birebir aynısı yani secho parasına 2 tane zemzem. Keşke adam yan çizmeseymiş. İhtiyacım hiç yok ama şu da yapılabilir.
Mesela istanbulda toplam isteyen kişi sayısı 8 hepsi tek kargo çıksa daha mı pahalı olur kargosu

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Mal çok güzel gerçekten sechonun birebir aynısı yani secho parasına 2 tane zemzem. Keşke adam yan çizmeseymiş. İhtiyacım hiç yok ama şu da yapılabilir.
Mesela istanbulda toplam isteyen kişi sayısı 8 hepsi tek kargo çıksa daha mı pahalı olur kargosu
Üstad kargo ile bana koliyi 20 tl den göndereyim diyor adam.Sen dağıt nasıl yaparsın ben birşey diyemem dedi.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İptal ediyoruz diyorsanız hesaplara tekrardan para iadelerini yapacam.Kusura bakmasın kimse şahsım adına herkesten çok ama çok özür dilerim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İptal ediyoruz diyorsanız hesaplara tekrardan para iadelerini yapacam.Kusura bakmasın kimse şahsım adına herkesten çok ama çok özür dilerim.
Abi senlik birşey yok ki, satıcıda hata. Benim siparişimi iptal et abi, ben başka zaman kendim internetten alırım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Saint_33 senlik bir şey yok olabilir, sıkıntı yapma. Yalnız adamla bir de şöyle konuşsan, abi yine kargoları sen yap, bize n11 indirim kuponu ver, ya da ne bileyim kargo dahil 30 liraya gönder bunları falan gibi. 30 liraya kadar ben alırım mesela bu ürünü.

Adamlar bunlar sanıyorum, normalde 45 TL'ye satıyorlar ürünü. Kargo kaç tutar öğrenebilsek süper olurdu yok mu aramızda kargo işlerinden anlayan, çalışan?

Zemzem 2lt İlaçlama Ve Su Pompası - n11.com

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Sayın ağabeylerim benim tarım dükkanı olan arkadaşımla konustum gonderdim bu ürünü onda da 2.5 lt 20 tl ye satıyor ben ondan alıcam açıkcası onda olduğunu ögrenince cevresinde tarım ilaçlama satan yerlerde çok rahat bulunabilir bu ürün

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Saint_33 senlik bir şey yok olabilir, sıkıntı yapma. Yalnız adamla bir de şöyle konuşsan, abi yine kargoları sen yap, bize n11 indirim kuponu ver, ya da ne bileyim kargo dahil 30 liraya gönder bunları falan gibi. 30 liraya kadar ben alırım mesela bu ürünü.

Adamlar bunlar sanıyorum, normalde 45 TL'ye satıyorlar ürünü. Kargo kaç tutar öğrenebilsek süper olurdu yok mu aramızda kargo işlerinden anlayan, çalışan?

Zemzem 2lt İlaçlama Ve Su Pompası - n11.com
Abi eğer 35 tl gibi bir rakam yaparsa tabiki de bende alırım ama @Saint_33 Çağlar abi kargo ile uğraşıp bide kargo 20 tl tutarsa zahmetine yazık.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sayın ağabeylerim benim tarım dükkanı olan arkadaşımla konustum gonderdim bu ürünü onda da 2.5 lt 20 tl ye satıyor ben ondan alıcam açıkcası onda olduğunu ögrenince cevresinde tarım ilaçlama satan yerlerde çok rahat bulunabilir bu ürün
Forum adına oradan alım yapabilir miyiz? Bu arada ben bu ürünlerin hiç 2.5 litre olanlarından görmedim başak bir ürün olabilir mi?

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar adamı aradım konuştum listede ismi olan arkadaşlar için bir kereye mahsus olmak üzere tane kargo dahil 30 tl olarak en son fiyat bu şekilde pahalı diyen ve ben parayı gönderdim diyen arkadaşların hemen iadesini yapacam.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar adamı aradım konuştum listede ismi olan arkadaşlar için bir kereye mahsus olmak üzere tane kargo dahil 30 tl olarak en son fiyat bu şekilde pahalı diyen ve ben parayı gönderdim diyen arkadaşların hemen iadesini yapacam.
30 tl iyi fiyat ama daha ucuza varsa oradan da alınabilir. Sana da zahmet oldu hocam uğraştın bu kadar @Saint_33 .

Almak isteyenler bildirsin, istemeyenler de iadesini alsın kapatalım konuyu. Satıcı biraz yan çizdi bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...