Ağabey bana resim atacak attıgi da ben burdan paylaşırım yaparım ama ondan alım yapılabilir ama oda dedi kargo ucretleri falan var dedi forumda büyuklerimiz siz ustadlarimiz orta yolu yugun yolu bulursanız halolur kimse aracı da olmaz direk onunla konusulur
Arkadaşlar adamı aradım konuştum listede ismi olan arkadaşlar için bir kereye mahsus olmak üzere tane kargo dahil 30 tl olarak en son fiyat bu şekilde pahalı diyen ve ben parayı gönderdim diyen arkadaşların hemen iadesini yapacam.
Şimdi konu biraz farklı bir yöne gitti. @Cavraoğlu bir tanıdığına secho ve ilposan için fiyat sorduracak. 50 adet için bir fiyat sormasını rica ettim. Kargo dahil bir fiyat gelsin, hangisi karlıysa ona yönelebiliriz.
Arkadaşlar o zaman ben paraları iade geçiyorum bana gönderen herkes rica etsem iban numalarını gönderebilir mi?Tekrardan herkesten çok ama çok özür dilerim.çok mahcup oldum.heyecana geldik biran.Zararı olan arkadaşlar iban gönderirken havale EFT ücreti ödeyen arkadaşlarında rica etsem bana ücret şu diye derlerse onlarıfa karşılayacam.
O zaman görünen o ki bu girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı Eğer secholar ile ilgili haber gelirse ki yarın sabah gelecek sanıyorum, onun konusunu ayrı açarız. Çağlar için de sorun değilse bu konu kapanabilir sanıyorum. @Saint_33 hakkını helal et seni de yorduk. Satıcı kaynaklı aksilik için benim hakkım sana helaldir, sorun yok kafana takma.
Allah razı olsun Ömer Üstad.Sizden ricam gerçekten kim havale EFT ücreti ödediyse onuda karşılamak benim boynumun borcu.Sonuçta kimsenin rızkını almayalım.kimseye borçlu kalmayalım?
Konuyu kapatabilir miyiz rica etsem.Tek tek soracam artık para gönderenlere masrafınız nedir diye onları gönderecem en geç yarın geçer hesabınıza ama şimdi halletmeye çalışacam.
@Saint_33 ben eft geçememiştim ama iptal edebiliriz benimkini de. Çünkü aldığımız fiyattan ziyade kargolaması paketlenmesi için şu günde sen uğraşacaksın abi. Zaten bu ortamı hazırlamak için de uğraştın duyurdun konuştun o kadar. Ben de kendi adıma çok teşekkür ederim, keşke satıcı yan çizmeyip kendi halletmekten vazgeçmemiş-geri dönmemiş olsaydı. Tekrardan çok sağol, sen asıl kusura bakma uğraştırdık seni de, emek verdin vakit harcadın
Konuyu kapatabilir miyiz rica etsem.Tek tek soracam artık para gönderenlere masrafınız nedir diye onları gönderecem en geç yarın geçer hesabınıza ama şimdi halletmeye çalışacam.