Ellerine sağlık Sefa komutanım Bayramda bile bizim gözlerimizi şenlendirdin.
Bunların dayanımı düşük oluyor biliyorum ancak takip edebileceğin bir araç mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerine sağlık Sefa komutanım Bayramda bile bizim gözlerimizi şenlendirdin.
Bunların dayanımı düşük oluyor biliyorum ancak takip edebileceğin bir araç mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Can Hocam Tesekkur ederim guzel yorumun icin araci takip edebilme sansim malesef yok zaten soyle gezinirken bu arac denk geldi baktim yuzey hologramli bunda test edeyim dedim ama tahminim 3/4 yikama gider bence ama en guzeli gunu cok güzel kurtarir tam bir Showroom ürünleri
Elinize kolunuza sağlık @Sefa46 ,
Harika bir test olmuş her zamanki gibi, fotoğraflardan yanılmış olabilirim ama sanki Meguiars bir tık daha koyu ve hareleri daha iyi maskelemiş gibi duruyor, Su testleri içinde ayrıca teşekkürler
Fiyat ve bulunabilirlik olarak sanırım benim tercihim Meguiars'dan yana olurdu.
Elinize kolunuza sağlık @Sefa46 ,
Harika bir test olmuş her zamanki gibi, fotoğraflardan yanılmış olabilirim ama sanki Meguiars bir tık daha koyu ve hareleri daha iyi maskelemiş gibi duruyor, Su testleri içinde ayrıca teşekkürler
Fiyat ve bulunabilirlik olarak sanırım benim tercihim Meguiars'dan yana olurdu.
Tesekkur ederim hocam sağolun çekimden kaynakli hocam ya Kamerasi iyi diye 108 Mp Kamerali Xiaomi Note 10 T Pro aldim yahu bir apple kamerasi kadar guzel cekemiyor
Eline sağlık Sefa hocam, çok güzel test olmuş. Her zaman ki gibi boş durmuyorsun maşallah bende zymöl var orbital ile uygularım diye kullanmamıştım ilk fırsatta denerim inşallah
Eline sağlık Sefa hocam, çok güzel test olmuş. Her zaman ki gibi boş durmuyorsun maşallah bende zymöl var orbital ile uygularım diye kullanmamıştım ilk fırsatta denerim inşallah