2 araç 2 detay uygulamaları

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, çok güzel ve okuması çok zevkli bir konu olmuş. Yorucu bir uygulama olmuş, ama finalleri harika olmuş, fabrika çıkış ayarlarına dönmüş. Kromların dönüşü efsane.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık güzel olmuş. Dikkatimi çekti koltuğa ürünü direk sıkıp silmek ileride kusma yapabilir siz yine de üzerinden nemli bezle geçseydinz.
Zymöl güzel temizlik yapmış parım parım olmuş. Bol fotoğraflı konuları severiz teşekkürler:alkis:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık mükemmel bir uygulama olmuş detay detay okumak çok keyif verdi acrıca zymöl cleaner waxın finali çok tatminler ve doygun bir final olmuş.

DENİZLİ

Son düzenleme:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Karantina yaramış hocam size. Yapılacak hiç bir şey kalmamış gördüğüm kadarıyla.

Elinize sağlık gerçekten inanılmaz uygulamalar .

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Öncelikle okurken çok zevk aldım.çok güzel bir uygulama olmuş.Ellerinize sağlık.
camlara 3D final touch uygulamak camda su kaydırmak için midir?Neden kullanıyoruz 3D final touch’ı camlarda?
Birde 3d magic dressing kapı basamaklarında kullandığımızda yağlı bir yüzey bırakıyor mu?

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Temiz taban halısı görünce oraya çıplak ayakla basasım gelir tabana kum pislik girmesinden nefret ediyorum:deli:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hava ve ortam güzel :) Sıkıldın tabi sürekli denize bakmaktan kendini detailinge verdin :)
Emeğine sağlık, herhalde en temiz Isuzu an itibariyle sendekidir :)

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@Saint_33 ürünün özelliklerinden birisi cam temizliğinde kullanılabiliyor olması ,güzel temizliyor ve parlatıyor.su kaydırıcı etkisini test etmedim.magic dressingte basamaklarda sorun yaşamadım. @SubaruOutback teşekkürler.:)

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Konuyu ege dış yıkama ve hızlı cila ile tazeleyelim:)

Ceviz prewash uygulaması

Valet pro ph neutral snow foam uygulaması

Böcekler kolay çıkarmak için lake country böcek temizleyici sünger

Çift kovada meguiars sarı şampuan uygulaması

Kokusu çok güzel
Durulayıp kuruluyorum

Ve çıtır dış final auto finesse finale ile:)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Hocam elinize sağlık. Böcek temizliğinde kullandığınız süngeri ben yapışkan sökmede kullandım bir miktar çizme yaptı bilginiz olsun.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık, böcek temizleme süngeri ne kadar çiziyor veya böcekleri çıkartmak için mecbur muyuz ? AF Finale perdeleme gibi korumanın su iticiliğini veya toz tutmasını etkiliyor mu ?

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık, böcek temizleme süngeri ne kadar çiziyor veya böcekleri çıkartmak için mecbur muyuz ? AF Finale perdeleme gibi korumanın su iticiliğini veya toz tutmasını etkiliyor mu ?
Mecbur değiliz tabi kullanmaya ama normal eldiven vs ile çıkarmak daha zor oluyor kurumuş ise böcekler.araçtaki koruma soft 99 fusso idi etkisi bitmiş sayılır,bu aralar hızlı cila uyguluyorum o yüzden.finale kayganlığı ve parlaklığı çok iyi,dayanımı pek iyi olmadığı söyleniyor.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, yine parlatmışsın.
Finalenin dayanımı çok az, ama kullanımı kolay olduğundan her yıkamadan sonra tazelemek iyi olur.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık böyle kirlenmiş aracın yıkama sonrası ayrı bir keyif:)