Eline sağlık, çok güzel ve okuması çok zevkli bir konu olmuş. Yorucu bir uygulama olmuş, ama finalleri harika olmuş, fabrika çıkış ayarlarına dönmüş. Kromların dönüşü efsane.
Ellerine sağlık güzel olmuş. Dikkatimi çekti koltuğa ürünü direk sıkıp silmek ileride kusma yapabilir siz yine de üzerinden nemli bezle geçseydinz.
Zymöl güzel temizlik yapmış parım parım olmuş. Bol fotoğraflı konuları severiz teşekkürler
Ellerine sağlık mükemmel bir uygulama olmuş detay detay okumak çok keyif verdi acrıca zymöl cleaner waxın finali çok tatminler ve doygun bir final olmuş.
Öncelikle okurken çok zevk aldım.çok güzel bir uygulama olmuş.Ellerinize sağlık.
camlara 3D final touch uygulamak camda su kaydırmak için midir?Neden kullanıyoruz 3D final touch’ı camlarda?
Birde 3d magic dressing kapı basamaklarında kullandığımızda yağlı bir yüzey bırakıyor mu?
@Saint_33 ürünün özelliklerinden birisi cam temizliğinde kullanılabiliyor olması ,güzel temizliyor ve parlatıyor.su kaydırıcı etkisini test etmedim.magic dressingte basamaklarda sorun yaşamadım. @SubaruOutback teşekkürler.
Ellerinize sağlık, böcek temizleme süngeri ne kadar çiziyor veya böcekleri çıkartmak için mecbur muyuz ? AF Finale perdeleme gibi korumanın su iticiliğini veya toz tutmasını etkiliyor mu ?
Ellerinize sağlık, böcek temizleme süngeri ne kadar çiziyor veya böcekleri çıkartmak için mecbur muyuz ? AF Finale perdeleme gibi korumanın su iticiliğini veya toz tutmasını etkiliyor mu ?
Mecbur değiliz tabi kullanmaya ama normal eldiven vs ile çıkarmak daha zor oluyor kurumuş ise böcekler.araçtaki koruma soft 99 fusso idi etkisi bitmiş sayılır,bu aralar hızlı cila uyguluyorum o yüzden.finale kayganlığı ve parlaklığı çok iyi,dayanımı pek iyi olmadığı söyleniyor.