20 Mart Güncel - TR de İlk Zymöl İtal MB E250

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
yanıyorsun fuat abi ne ara açtın konuyu harika görünüyor kral destny alırız bi dal

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Hallederiz abi sıkıntı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Dursun ellerine sağlık, makine yanıyor. :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Detail Guy Ellerine sağlık abicim harika bir uygulama olmuş muhtemelen bir yerlerde Türkiye sınırlarında uygulanmıştır ama forumda paylaşılan ilk olması açısından özrl olmuş. Şurası kesin ki kimse aracının üstündeki Glasurü silip yerine Ital atmamıştır o kesin o açıdan mutlaka bir ilktir. :)
Araç da güzel kaliteli bir araba özellikle çizik durumu iyi iken be gyeon primer ile daha da iyileştirilmişken daha detaylı fotolar güneş ışığında final fotoları ve özellikle çıplak el Ital masaj foto ve videosu beklerdik. Artık bşr dahaki sefere diyelim nasılsa o pot bitmez sür sür Ital uygularsınız. Özellikle baharda güneşle beraber aracı görürüz parıl parıl. Hem uygulama yapmak hem foto çekmek kolay değil bir dahakine sadece foto için bir arkadaş ayarlayalım yanınıza. :) Tekrar ellerinize sağlık mis gibi bir uygulama olmuş forumun kalitesine yakışır araç ve ürünlerle. Bu arada Glasurü o kadar da gömmeyin Titanium bile iyidir hemen koyvermeyin gerisini. :)) Glasurde Ital a göre daha yüksek carnauba oranı var ve sert vernik Porsche araçları için özel; Ital biraz daha az carnaubalı ve yumuşak Ferrari F40 boyasına göre. Yani hikayeleri böyle pazarlama taktikleri ama fiyat olarak Ital 20% daha pahalı ortalama olarak. Forum aldı başını gidiyor yaza kadar Atlantique olur Destiny olur Concourse olur bişiler çıkarsa şaşırmayacam. Bir dahakine yanına foto için bir arkadaş hazır ilk heyecan da gitmişken daha detaylı fotolar görmek dileğiyle güle güle parlasın kazasız belasız takipteyiz daynım su iticilik ve gözlemlerin için.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkür ederim bi sonraki sefere detaylı fotolar gelecek yaza doğru swissvax yada destiny neden olmasın

Ben de onu diyorum neden olmasın? ;) Swisswax çok niyetlendim pazarlık ettim indirim için ama genel kanaat o fiyatlara değmeyeceğini yönünde. ;)

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Ben de onu diyorum neden olmasın? ;) Swisswax çok niyetlendim pazarlık ettim indirim için ama genel kanaat o fiyatlara değmeyeceğini yönünde. ;)
Zymöl Ebony olur Swisvax Scuderia olur olur inşallah bişeyler Allah’ın izniyle

detailwolf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ellerinize sağlık , resmen ayna olmuş :D İlerleyen günler de su iticiliği ve dayanıklılık ile ilgili de görüşlerinizi okumak isteriz :)

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Ellerinize sağlık , resmen ayna olmuş :D İlerleyen günler de su iticiliği ve dayanıklılık ile ilgili de görüşlerinizi okumak isteriz :)

İlk yıkamada paylaşırım.Teşekkür ederim