20 Mart Güncel - TR de İlk Zymöl İtal MB E250

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende bunu söküp haftaya pinnacle souveran ve prima amigo glaze uygulamayı düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onu yapan ilk ben olacaktım ama sanırım geç kalacam. Olmadı ben de amigo üatüne pinnacle signature series II yaparım napalım garibanlık. ;) souveran çok merak ediyorum açıkçası onun için Ital almadım. Gerçi elimde Glasür olması da bir etken tabi.
Ellerine sağlık su iticilik muazzam gözüküyor. Kaç gün geçmişti araçta çok kir var mıydı? Bu mevsimde Ital uygulamak anca bu forumda rastlanır bir durum sanırım. Alkış alkış...

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Maşallah dursun su iticilik parlaklık on numara..

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dursun bu işi seviyorsun :D

Ancak abartma biraz dursun üzerinde aracın :saskin:

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Bu hafta aracı ceviz ve magifoamla ön yıkama yaptım
Zymöl İle çift kova yıkadım m600 ile silip tekrar Zymöl İtal uyguladım en son Prima Amigo Glaze üzeri Pinnacle Souveran vardı.Bu arada araç 040-Seri Siyah (Opak) renge sahip.Opak siyah olmasına rağmen %98-99 çiziksiz diyebilirim.Tekrar ital uygulayayım dedim.Malesef Sadece Finaller var başka resme de gerek yok

Son düzenleme:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Bu hafta aracı ceviz ve magifoamla ön yıkama yaptım
Zymöl İle çift kova yıkadım m600 ile silip tekrar Zymöl İtal uyguladım en son Prima Amigo Glaze üzeri Pinnacle Souveran vardı.Bu arada araç 040-Seri Siyah (Opak) renge sahip.Opak siyah olmasına rağmen %98-99 çiziksiz diyebilirim.Tekrar ital uygulayayım dedim.Malesef Sadece Finaller var başka resme de gerek yok

Maşallah dursun. Yakıp kavurmuşsun ortalığı yine. İtal parlaklığı muhteşem. Sence hangi ürün daha başarılı. İtal mi amigo üzeri souveran mı?

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Maşallah Dursun yine kral sahnede.. Söylenecek birşey yok Sözün bittiği yerdir..:alkis:<3

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Maşallah dursun. Yakıp kavurmuşsun ortalığı yine. İtal parlaklığı muhteşem. Sence hangi ürün daha başarılı. İtal mi amigo üzeri souveran mı?

Abi teşekkür ederim güzel yorumun için bence gözle fark edilebilecek kadar yüksek bir parlaklık farkı oluşmuyor yada araba hep parlak olduğu için anlaşılmıyor

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Kesinlikle adminiminde dedigi gibi sozun bittigi yer. Siyah araba bu kondisyonda korundugu surece favori renklerimden. Bazi insanlar gece hicbir sey belli olmuyor nesini seviyorsun dese de bence ciziksiz tertemiz siyahin derinligi gece bile belli oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi

Abi teşekkür ederim güzel yorumun için bence gözle fark edilebilecek kadar yüksek bir parlaklık farkı oluşmuyor yada araba hep parlak olduğu için anlaşılmıyor

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Kesinlikle adminiminde dedigi gibi sozun bittigi yer. Siyah araba bu kondisyonda korundugu surece favori renklerimden. Bazi insanlar gece hicbir sey belli olmuyor nesini seviyorsun dese de bence ciziksiz tertemiz siyahin derinligi gece bile belli oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Bencede gece karanlıkta bile kendini belli ediyor.Böyle korumaya devam :)

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
:nazar: sunu suraya birakalim ilk önce. Masallah , siyah renk kesinlikle tam wax icin.Merak ettim prima amigo ile Zymöl HD Cleanse arainda cok fark varmi ?

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
:nazar: sunu suraya birakalim ilk önce. Masallah , siyah renk kesinlikle tam wax icin.Merak ettim prima amigo ile Zymöl HD Cleanse arainda cok fark varmi ?
Yorumunuz için teşekkürler :) Zymöl HD de halihazırda çeyizde bulunuyor.
Ama onu denemedim henüz.PARLAKLIK açısından Pek bir fark olmayacağını düşünerek denediğimde haberdar ederim ;)

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Zymol HD Cleanse yüzeyi herhangi bir koruma, parlatma işlemi için hazırlar. Segmentler tamamen farklı.