200 tl alış veriş Valet Pro Snow Foam Combo2( 5 Litre) hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Uygulamacı lar için uygulama öncesi boya hazırlığı ya da polisaj sonrası kalıntı temizlemek için ideal bir şampuan 15 lt gelecek bakalım ne kadar dayanacak :))

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Dükkan karışmıştır şimdi ben hesaba havale yaptım hiç ses soluk çıkmadı,gönderirler er yada geç:)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İlk defa alışveriş yaptığım bir yer. Ne desem yalan. Ne kadar sipariş aldılar, bu işle ilgilenen kaç elemanları var bilemiyorum. 2020 ye kalmaz diye düşünüyorum
Ürün gelir mi gelmez mi diye bir sıkıntınız olmasın o konuda kesinlikle güvenilir bir firma. Birkaç güne kargo elinize ulaşır. Fakat müsteri ilişkileri sıfır hatta eksilerde diyebilirim. Konuyu açarlar sonra kaybolurlar. Sorularınıza cevap alamazsınız. Dilleri biraz kaba. Ben bu güne kadar telefonla bile ulaşmış değilim sadece bir kere N11 üstünden yanlış ürün gönderdiler ben iade işlemi açınca iade değil değişim açmanız gerekiyor diye onlar aradı :) Normalde kesinlikle ürün almayacağım bir firma ama kampanyalar çok iyi oluyor ve soft99 ürünlerini sadece buradan alabiliyoruz :(

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Ürün gelir mi gelmez mi diye bir sıkıntınız olmasın o konuda kesinlikle güvenilir bir firma. Birkaç güne kargo elinize ulaşır. Fakat müsteri ilişkileri sıfır hatta eksilerde diyebilirim. Konuyu açarlar sonra kaybolurlar. Sorularınıza cevap alamazsınız. Dilleri biraz kaba. Ben bu güne kadar telefonla bile ulaşmış değilim sadece bir kere N11 üstünden yanlış ürün gönderdiler ben iade işlemi açınca iade değil değişim açmanız gerekiyor diye onlar aradı :) Normalde kesinlikle ürün almayacağım bir firma ama kampanyalar çok iyi oluyor ve soft99 ürünlerini sadece buradan alabiliyoruz :(
Hocam ürün gelmez diye bir kaygım olmadı açıkçası. Ama daha önce detailbox ve yamaçlardan alış verişim oldu. Kargolamada sıkıntı yaşamadım. Bu firma ile ilk kez alış veriş yaptım. O yüzden yorum yapamayacağımı belirtmek istemiştim. Bence bahsettiğiniz muhabbet esnaflığa yakışmayacak bir hareket.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herhalde sizin şansızlığınız diyecem çünkü Ahmet abiyle bi kaç defa tlf görüştüm gayet makul bi insan ben kendilerinden çok alışveriş yaptım geçmiş kampanyalarda set ürünlerde ihtiyacım olmayan ürünleri başka ürünlerle talebim üzerine hep değiştirdi hatta setteki ucuz ürünü pahalıyla değiştirdiği bile oldu..

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ürün gelmez diye bir kaygım olmadı açıkçası. Ama daha önce detailbox ve yamaçlardan alış verişim oldu. Kargolamada sıkıntı yaşamadım. Bu firma ile ilk kez alış veriş yaptım. O yüzden yorum yapamayacağımı belirtmek istemiştim. Bence bahsettiğiniz muhabbet esnaflığa yakışmayacak bir hareket.
Bu firmadada kargoda sıkıntı yaşamazsınız sadece yaptıkları kampanyadan biraz yoğunluk oluşmuştur. Bazen ürün sistemde onayda görünürken kargo gelmişde olabiliyor. Yoğunluktan Sisteme giriş yapmaya biliyorlar. Diğer konudada açtıkları konuları takip ederseniz hiç cevap vermediklerini zaten görürsünüz malesef.
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...